-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yani harç makbuzunu istediler benden götürdüm ama almadılar. Bir sorun olursa diye sende kalsın dediler. Siz alddığınız her belgeden 1 adet bulundurun.
İyi çalışmalar kağan hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Arkadaşım e kayıt yaptı üniversite sitesinde gelmenize gerek yok, maddi ve manevi olarak bu daha avantajlı vs yazıyordu üniversitesinin internet sitesinde.
Öğrenci işlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim lise diplomam yok. ( muhtemelen üniversitemde ) Ön lisans diplomam var ve hala bir lisans derecesinde öğrenciliğim mevcut.
Lise diploması vermeden ygs den yerleştigim bölüme kayıt olamaz mıyım ? İlla lise diploması vermek şart mı ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Dün aldığım bilgiye göre liseden mezun olamayan yani diploma alamayan öğrenciler e devletten değil yüzyüze kayıt yaptırmak zorundalar ve en geç aralık sonuna kadar diplomalarını teslim etmeliler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e-kayıt kesin kayıttır. harç parası örgün eğitimde yok. ikinci öğretimde var... e-keydını yaptıysan çıktıyı al, üninin istediği belgeleri ders kaydı tarihine kadar öğrenci işlerine götürmelisin
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğrenci Belgesi Sorgulama dediğim zaman "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." diyor.
Hala bu durumda olan varmı benim gibi? Ne zaman düşer bu sisteme? Ne mesaj ne e-posta gelen giden hiçbir şey yok.
Üniversitemin sitesinde "E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İÇİN TEKRAR YÜKSEKOKULUMUZA GELMELERİNE GEREK YOKTUR HERHANGİ BİR EVRAK TESLİM ETMEYECEKLERDİR." yazıyor E-devlet üzerinden kaydımı yaptım ama ne sistemde görünüyor ne de gelen bir mesaj var ne yapıcam bilmiyorum cidden.