-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Genel bir soru cevap sitesi sizce nasıl olmalı ?
bir sürü açılmış soru cevap sitesi var hiç biri tutmuyor. neden tutmuyor eksik olan nedir tutması için neler yapılmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim kanaatim;
Google var! (Cevabını bilmediğimiz konuların cevabını onda arıyoruz)
Soru cevap sitelerinin uzman kadroları yok.
Misal "Mutlak butlan nedir?" şeklinde bir soru sorsam ilgili sitede cevaplayacak bir avukat yoktur (büyük ihtimalle). Site sahibide googledan yanıtını bulup yazacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.parapratik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Çünkü;
Soru-Cevap, artık yerini "Canlı Cevap"a bırakmalıdır. Öncesinde küçülerek cebimize giren, sonrasında büyüyerek elimizden düşmeyen, şimdilerde ise bir çoğumuzun geçim kaynağı/ümidi olan "internet" Google ve benzerleri gibi arama motorlarına sahip olması sebebiyle sorulan soruya anında cevap verme yeteneğini göstermektedir. Bu da insanlarda soru sorayım da cevap bekleyeyim sabrını tamamıyla ortadan kaldırmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Canlı cevap olayınà katılmıyorum soru cevap da kitleye bağlıdır ne ile ilgili soru cevap sitesi olacağına bagli. Canlı soru cevap da iyi bir kadro lazım sürekli soru cevap zor
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hiç yoktan yere insan giripte soru yada cevap yazmıyor,yazmaz da çok zor.İnsanlara bir karşılık verilmesi gerekiyor.Ben puanlı sistem üzerine para kazandırma sistemi yaptım.Harika işliyor..