-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...
İçerik yayımlarken yoast eklentisi bazı anahtar kelimeleri içerik başlığında ve seo başlığında görmüyor. Örneğin "İsa" kelimesinde başta İ harfi var. İngilizcede büyük olarak I şeklinde yazılır. Acaba bundan dolayı mı hata veriyor?
Bir de numaralarda, mesela 51. bölge derken "." (nokta) işaretini kabul etmiyor. İçerik başlığı yazarken anahtar kelimenin başlıkta yer almasını söylüyor ama bu kabul etmediği yukarıda anlattığım durumlar olduğu için anahtar kelimeyi görmüyor.
Bir çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben çok önceden bilet açmıştım bu konu ile ilgili, ancak Türkiyede lisanslı kullanım oranı az olduğu için Almanca dil desteğine yöneldiklerini sonra ki güncellemelerde Türkiye'den gelen kullanıcılara daha fazla destek vereceklerini yazmışlardı.
Yoast meta kutularını çok fazla kafana takarsan içeriğini bozarsın, genel uyarıları takip et ama her şey yeşil olsun çabasına girme. Tabi ki bu benim şahsi görüşüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Barmen
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim. Gerçekten dediğin gibi yapmaya kaltığımda içerik bozuluyordu. anahtar kelimem başlıkta geçmese sorun olur mu? Çünkü içeriği değiştirmem gerekiyor bu şekil yaparsam.