Merhaba arkadaşlar kendim html öğrenmeye başladım ve öğrendiklerimi yavaş yavaş sizlere sunmak istiyorum.Html'i iyi öğrenip kendi tasarımlarıma başlarım inşallah daha lise1 öğrencisiyim.Lise 3 te html öğrenmeye başlıyacakmışız.O zamana kadar beklemem istemem meraklıyım biraz :) Html öğreniyorum dediğim gibi,öğrendiğim bilgileri sizlere sunuyorum.Yanlışlarım varsa kusura bakmayın.
Ufak bir kaç tane hata olabilir video kötü olabilir fakat ilk video çekimimdi hatam varsa affedin hayırlı günler...
herhangi bir şeyi tam öğrenmeden birilerine öğretmeye kalkmak büyük risk almak demektir.Öğretmek zor iştir.Birilerinin vebalini üzerinize alırsınız.Öğretirken öğrenmek, yaşayarak öğrenmek ise amacınız,bunu yazınızda belirtin bence.
herhangi bir şeyi tam öğrenmeden birilerine öğretmeye kalkmak büyük risk almak demektir.Öğretmek zor iştir.Birilerinin vebalini üzerinize alırsınız.Öğretirken öğrenmek, yaşayarak öğrenmek ise amacınız,bunu yazınızda belirtin bence.
Doğru söylüyorsunuz hocam ben öğrenip öğrendiklerimi video haline getireceğim.Ve sizlere sunacağım buradaki tek amaç öğrendiklerimi sizlere sunup eksiklerimi bulmak daha yolun başındayım biliyorum çokta heyecanlıyım...Kusurlarım olursa hakkınızı helal edin hayırlı günler.
Sesinden falan mı utanıyorsun çok mu ince? :) öyle bir durum varsa utanma :) Ayrıca önerimi dikkate alıp video çekmeye başlamışsın, tebrik ederim. Başarılar dilerim :)
Sesinden falan mı utanıyorsun çok mu ince? :) öyle bir durum varsa utanma :) Ayrıca önerimi dikkate alıp video çekmeye başlamışsın, tebrik ederim. Başarılar dilerim :)
Yok hocam sesim gayet güzel fakat ilk anlatım heyecandan yazılı yaptım :) Alışırım yavaş yavaş :)