Site Adresi: SİTE SATILMIŞTIR
Açık Artırma Başlangıç: 100 TL
Açık Artırma Minimum Artış: 50 TL
Hemen Al: 850 TL
Açık Artırma Bitiş Süresi: Son tekliften 24 saat sonra
Domain kayıt firması: yoncu.com
Hosting Dahil mi: Dahil.
Sitenin Kategorisi: Genel Bilgi Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 40 - 50 (Google)
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet (Ücretsiz Tema)
Özel Notlar:
1 - Organik Takipçili Twitter Hesabı Devredilecek ( 1020 takipçi vardı. Paylaşım olmayınca haliyle gittiler.)
2 - Organik Takipçili Facebook Hesabı Devredilecek ( 700 küsur facebook üyesi vardı. Onlarda sanırım paylaşım olmayınca gitti yada profilleri banlandı vs. )
3 - Sponsor Reklam Verenlerin Reklam Süreleri Çok kısa süre sonra doluyor. Sürekli Yeniliyoruz. Bilgileri verilecek. Yenileyip Ücretinizi Alabilirsiniz.
4 - 362 Makale Var İçinde. Bunun yaklaşık 5 - 6 tanesi daha önce satın aldığım kişinin eklediği içerikler. Siteyi 5 -6 içerikle buradan satın almıştım.( Dilerseniz bunlarıda özgünleştirip satışı öyle gerçekleştiririm.) Diğer içeriklerin tamamı organik SEO uyumludur ve google aramalarında bazıları birinci sayfa bazıları 2 -3 gibi sayfalarda çıkmaya devam ediyor. Dahası tanıtım yazılarıda SEO uyumlu olarak hazırlanmış olup bu yazıların kelimelerinden ziyaretçi akışı olmaktadır.
5 - 140 küsur yorum vardır sitede. Bunların üç dört tanesi bana aittir. ( Farklı İP adreslerinden yaptığım yorumlar )
6 - Domain tescilini birkaç gün önce yeniledim. 338 gün var bitişine.
Konu Multidir >>