-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
özel guvenlik
-
-
Ad Soyad
L** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
merhaba arkadaslar adsenseden bu maıl geldı yardımcı olabıecek arkadas varmı
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Adsense reklam yerleşiminiz hakkında bilgi yazı yazmış sanırım doğru yerleştirmemişsiniz. Biraz araştırma yapacak doğru yerlere yerleştiriniz
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
özel guvenlik
-
-
Ad Soyad
L** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
yerlesım konusundada bılgım yok fazla arastırdım ama kullandıgım tema safır tema
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
forum üzerinde ilan bölümüne bakınız orada vardır profesyonel arkadaşlar sizinle ilgilenirler
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI