dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Makale falan istemiyorum haftalar önce gönderdiğim parada sende kalsın makalelerinde senin olsun. Oyunmu oynuyorsun ne yapıyorsun anlamadım: Haftalardır makale bitti düzenliyorum diyorsun kaç hafta oldu hala bir şey yok:
Gönderme bana makale al parada makalede senin olsun senin ihtiyacın varmış.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Lütfen söz oyunlarına girmeyelim, saat vermediniz bana. Dİlerseniz mesajları buradan da yayınlayayım. Siz lütfen paranın ne zaman hesabınıza geçtiğini söyleyin. Hepimiz bilelim. Yeter ama hergün bir söz hergün bir söz. İStemiyorum birşey mesaj atmayın yeter.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ne süresi peki, bir hafta önce düzenliyorum bugün göndereceğim dediniz, birkaçgün sonra az kaldı bu akşam gönderiyorum dediniz, bugün sabah göndereceğim dediniz. EN az iki defa daha aynı cümleleri söylediniz. Size hayırlı geceler göndermeyin lütfen. Bu, bu konuya son mesajımdır. Hayırlı geceler herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Creative Content Agency
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Yeni konu güncellemesi yaptığım için, uygun kampanyalar adına referanslar isteyebilirsiniz. Yardımcı olabilirim bu noktada sizlere.
56422
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Jet gibi teslim etti 10 makaleyi + editörlüğede başladı daha önce 4-5 tane editörle çalıştım beni bu kadar anlayan birinide görmedim teşekkür ederim uzun süre çalışacağız inşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.