OznCan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Gerçekten çok ilgili ve kaliteli hizmet herkese tavsiye ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yanlış sipariş vermeme rağmen düzeltip kibarca yardımcı oldular. Kullanın kullandırın artsın böyle firmalar ülkemizde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Ben Anında Hosting'den hizmet almadım. Ancak okuduklarımdan hareketle bende olumlu bir izlenimi var.
Fakat bir önerim olacak. Forumlarda LosTTeeN ya da Anindaho gibi kullanıcı adları ve Altın üyelik yerine Anında Hosting kullanıcı adıyla Kurumsal rütbeyle hizmet vermenizi öneririm. Bu şekilde işin ciddiyeti bozuluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Firmanızla ilgili duyduğum şeyler çok olumlu başarılısınız bu işte tebrik ederim,
fakat biraz inceledim firmanızı hosting özelliklerine göre çok uçuk fiyat gibi geldi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sayın Yetkili @LosTTeeN
Yoğunluktan dolayı sitemi uzun zamandır kontrol etmemiştim bugün bi baktimki sitem 1 aydir kapanmis destek paneli uzerinden ticket actim bu maili gondermisler
Merhaba,
İlgili site SPAM ÇIKIŞI nedeniyle askıya alındığı görülmektedir. İlgili sitenizin tekrar aktivasyonu için, kaynak kodların bilgisayarınıza indirilerek, yeni bir kurulum yapılıp, yalnızca SQL yedeği ile yüklenmesi gerekmektedir.
Dilerseniz yedeğiniz arşivlenerek, tarafınıza iletilip, sitenizi tekrar kurabilmeniz için sunucu üzerinden silme işlemi yapabiliriz.
Diğer soru veya sorunlarınıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız
Saygılarımla,
Alparslan ŞAHİN
Satış ve Teknik Destek Departmanı
Yanlız benim anlamadığım spam çıkışı ne nasıl olmuş ben mail bölümünü hiç kullanmıyorum anlamiyorumda sitem bir aydan fazladır kapalı ne yapacam şimdi siteyi tekrar acsakta site düşüşe geçmiştir şimdi bi yardımcı olabilirmisiniz acilen