-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
söför
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben siteden veriyi çekmeye çalışıyorum ama olmuyor bitürlü pek bilgim yok ama eğitici video dan bakarak aynısını yaptım onda oluyor bende olmuyor yardımcı olabilirmisiniz.
$veri=file_get_contents ('http://www.hepsiburada.com/edebiyat-kitaplari-c-1501753')
preg_match_all('@(.*?)@si',$veri,$baslik);
echo $baslik);
?>
bunu yaptıkdan sonra böyl bir hata alıyorum.
Parse error: syntax error, unexpected 'preg_match_all' (T_STRING) in /home/fragmanl/public_html/yenibot.php on line 4
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Php ile bot yapımı diye youtube da arattığın zaman emin ol videoların %99 u çok basit seviyede anlatıyor. Hiç detaylı anlatan yok. Bir listedeki başlıkları, linkleri,resimleri, ve bu linklerdeki içerikleri çekmek için video yapan yok. Benim yorumum genel olarak sadece seninle ilgili değil
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence, açılımı İngilizce olabilir ama kısaltmasını pehepe diye söylemek daha doğru. Atm ye eytiem diyen duydunuz mu? Bunun gibi kısaltması Türkçe okunan da var İngilizce okunanda. Bu arkadaş da Türkçe olan okunuşu tercih etmiş.
Ama anlatım çok kötü.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bir konuyu bilmek ayrı şey, bildiğini karşı tarafa aktarabilmek ayrı şey. Evet konuya hakim olabilirsin, biliyorsundur ama karşı tarafa bunu aktarmak için "öğretim" konusunda kendini geliştirmen gerekir. Konuşma tarzın, konudaki giriş, gelişme ve sonuç kısımları, içerikteki önemli noktaların vurgulanması vs. vs. öğretimdeki önemli kısımlar bu şekilde uzar gider. Anlatımında Türkçe'yi kullanma tarzında önemlidir, seni dinleyenlerin seni dikkate alabilmesi için anlatımının profesyonel olması gerekir. Zaten görüntün yok, sadece sesin var, bari anlatımın düzgün olsun ki videoyu izleyenler izledikleri şeyi beğensinler.
Kusura bakma ama bu Türkçe kullanımı ile çok fazla beğeni bekleme.
Hatalı kelimeler:
banada tam tersi pehaşpi pihaşpi denilince kötü geliyo ya pieyçpi diycek ya da pehepe diycek
Umarım sana aktarmak istediklerimi anlayabilmişsindir. Kolay gelsin.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bizdede pe he pe deniliyor :) ama normalde farklı denilmesi gerek.