-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
2014 tarihli üyesin, Adsense satışının yasak olduğunu ve neden yasaklandığını bilmiyor musun?
Dikkatli olun arkadaşlar, bir Adsense hesabı satın aldıktan sonra isterseniz bütün bilgileri değiştirin, başka maile taşıyın, ne yaparsanız yapın, hesabı ilk açan sahibi google destek ekibine atacağı tek mail ile kolaylıkla alabilir!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Ben uyarımı yapayım da, yarın hesap elinizden gidince burda ağlamayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Adsenseyi aldığınız mail hesabı tekrar giriş yapmaya çalıştığınızda şöyle bir uyarı çıkar. Uyarıda Destek Ekibi ile tekrar hesabınızı alabileceğiniz söylenir. O yüzden eğer satıcı sağlam değilse dolandırılma riski var. Siz satıcı olarak +50 TL istemek yerine mail adresini de dahil edip satarsanız kimsenin kafasında soru işareti kalmaz.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Satilan adsenselerin hicbiri guvenli degildir ilk sahibi istedikten sonra geri alir ama harbi haram yemeyen bir kisi satiyorsa hicbirsey olmaz adsense alirken dikkatli olun guvencli kisilerden alin email adresini versen dahi email adresini acarken baska bir email adresi istiyor o email adresine yeniden sifre isteyebiliyorsun. Ben cok adsense sattim sattigim kisiyede iki ay garenti verdim iki ay icinde banlanirsa ucretinin yuzde 10 keser geri ucreti odeim dedim ve harbidende satmis oldugum hicbirseyde gozum yoktur helal parama haram hicbirzaman icin katmam.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------