-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ne zaman anasayfaya girsem adsense ile ilgili hep aynı muhabbet adsense niye onaylamıyor, adsense hesabım onaylandı, adsense reklamlar görünmüyor, hep aynı muhabbetler için 10 dakikada bir konu açılıyor ve forumun kalitesini ciddi anlamda ayaklar altına aldı bu durum. Wmaraci dışında başka foruma girmeyen ben şimdi buraya girmez oldum kaliteli konular açılmıyor ve foruma çoluk çocuk bu işten anlamayan **************sına kadar herkes girdi. Daha 10 gün önce burda 80 lira dolandırıldım.
Belki adminler görürde wmaracinin kalitesiz bir yer olmasının önüne geçer. Üyelik bu kadar kolay olmamalı ve sürekli aynı konuların açılmasına izin verilmemeli. Umarım bu konuyu yetkili birileri okurda bir şey yapılır.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Sonuna kadar haklısınız, destekliyorum sizi hocam. Bunun yanı sıra atılan pmlere açık olduğu halde geri dönüt vermeyenlerde çok sinir ediyor beni.
2 kişi bu mesajı beğendi.
MUWWEN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front and Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Doğru bir tespit.
umarım kısa zamanda yönetim bunun önüne geçer
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Konular sadece sizin değil bir çoğumuzun canını sıkıyor. Yasaklar arasına giren bir çok başlık seçeneğine ''AdSense hesabım neden onaylanmıyor, AdSense hesabım onaylandı, AdSense yerleşim konusunda yardımlarınız'' gibi bir çok benzer ve can sıkıcı başlıklara da yasak getirilmesinden yanayım.
Wm aracı büyük bir forum haliyle bazı durumların önüne geçmek istenildiğinde kimi kesim bunu doğru bildiği kadar, aksini düşünenler de olur. Ama temel olarak soruların cevaplanmasında iyi bir makale ile anlatım sunulup konu sabitlenebilir. AdSense konusunda uzman bir kişinin de kategoride yardım amaçlı görevlendirilmesi de düşünülebilir. Dahası olur mu bilemem ama yerleşim konusunda zaten AdSense artık sunduğu reklam biçimleri ile tamamen profesyonel bir görüntü sunuyor. Dahası olmaz zaten :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 gün önce nasıl dolandırıldınız merak ettim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Foruma biraz el atılmalı, stackoverflow'daki gibi konu başlığı açarken daha önce açılmış ve başlıkla ilgili konuların gösterilmesi lazım. Arama kutusu işlevini yitirmiş anlaşılan.
no time for caution
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yakın zamanda bu konular azalmaya başlar arkadaşlar, tatil döneminde bu tarz konuların sayısı artıyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Morgana
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Kamu Personeli
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WM Aracına üye olmak davetiye kodu ile olmalı bence en azından kalite eskisi gibi olur.