Biensis 10 yılı aşkın mühendislik deneyimi, işini seven profesyonel ekibi ile, yenilikçi ve araştırmacı ruhu olan Ar & Ge, ithalat, ihracat ve üretim odaklı devlet desteği ile kurulmuş dinamik bir mühendislik şirketidir.

-

Biensis 2011 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan almış olduğu Teknogirişim Sermaye desteği (TGSD) ile kurulmuş AR-GE ve imalat odaklı bir firmadır. Elektrikli araçların kullanımının artmasından doğan ihtiyaçla Bilişim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ nın desteğiyle elektrikli araçların motor kontrol üniteleri ve enerji yönetimlerine dair imalata yönelik bir proje ile yola çıkmıştır.

Elektrikli araçlarla ilgili hizmetlerin yanı sıra, 10 yılı aşkın bilgi birikimi ve mühendislik altyapısıyla tüm müşterilerine; UPS (Kesintisizi Güç Kaynakları), yenilenebilir enerji sistemleri, Ar-Ge ve danışmanlık hizmetleri konularında da katma değeri yüksek, kaliteli ve rekabetçi hizmetler sunmaktadır. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK, KOSGEB gibi seçkin kurumlardan aldığımız önemli destekler, bizim bu konudaki bilgimizin bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Alanındaki uzmanlığı ve deneyimi sayesinde sizlere ücretsiz danışmanlık hizmetinin yanı sıra, eşsiz bir teknik servis hizmeti de vermektedir. Ayrıca dünyada konusunda önde gelen firmaların hali hazırda var olan çözümlerini de Türkiye’ye getirerek müşterilerinin çözüm ortağı olmaktadır.

Sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Biensis, kalite ve güvenden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla müşterileri tarafından her geçen gün daha fazla tercih edilerek, müşteri sayısını ve satış rakamlarını katlayarak büyümektedir.


biensis.com