-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Makale yazarı size ingilizce kelimleri çevirse satsa ne yaparsınız arkadaşlar. Adam çidden çevirmiş kelimleri google den otomatik çeviriden translate sitesinden değil otomatik 2 sinde kelimeler telaffuzlar çok fark ediyor. Verdiği makalelerde noktalama virdüllere bakıyorum hani şöyle derler uyanı bu yanı oynar gibi nedir yahu demek istediğimi anladınız makaleler okunmaz okunsa noktalama hatalı teleffuzlar da aynen napayım veya siz olsanız napardınız adama ödeme yapayımmı 22 makale 200 kelime 60tl istiyor :rolleyes:
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Makale başına 3 TL bile etmiyor. İngilizceye çevrilmiş bir makale için çok çok düşük bir miktar bu. Ben o arkadaşın yerinde olsam 200 TL den aşağı satmazdım
Düzenleme: makalenin kalitesiz olduğunu şimdi fark ettim :D okunmayacak gibiyse almayın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
cihan1 bir sayfaya girerek bu sayfayı çevir diyor arkadaş çe kopyala yapıştır yapıyor bu mantıklımı makaleyi okumdan da bana satıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Zannedersem siz, Türkçe makale talebinde bulundunuz. Makaleci arkadaşta çeviri yapmış ve düzenlemeden göndermiş. Özgün ve imla kuralları vs uygunsa, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ancak belli ki sizin beklentileriniz karşılanmamış. Bu durumda sormanıza bile gerek yok hocam ne ödemesi? :)