Merhaba, aradığım şey benim için biraz uçuk ve çok zor görünebilir ama yine de şansımı denemek istiyorum. Youtube platformu için, üniversitede lazım olacağı için ve tabi insanlık hali olan bazı isteklerimi de gerçekleştirebilmem için iyi bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var (bunun için iş vesaire denedim ancak imkanlara göre bulamadım ayrıca bursluluktan yüksek almama rağmen kazanamadım 413). Çekiliş olarak dağıtan kişiler veya destek olabilecek tanıdığınız kişiler var mı? Eğer varsa bana iletişim bilgilerini verebilir misiniz? Konumu onlarla daha detaylı konuşabilirim hem.
Dediğim gibi bahsettiğim şey uçuk görünebilir ancak lütfen yorumlarda dolaylı yoldan hakaret içerikli mesajlar yazmayın. Rica ediyorum. Ufak bir umut var içimde onu kırmayın.

Güncelleme: Arkadaşlar bana maddi destek sağlamak isteyen olursa eğer şöyle bir şey de olabilir: Bir süre sonra bir web sitesi açacağım ve elimde olan imkanlarla Youtube videoları çekeceğim. Sponsorluk gibi bir şey olabilir tabi hit gerekiyor normal sponsorluklarda ama benim imkanlarım kısıtlı olduğu için hitim henüz daha tam olmadan gelebilecek bir destekçi arıyorum.