-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Uyumlu İçerik Hizmetleri D
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Logo tasarlıyorum bazen de farklı işlerle meşgul oluyorum ancak en önemli nokta olan PNG dönüşümünü bir türlü yapamıyorum. Bu konuda bana yöntem söyleyebilir misiniz? Herhangi bir resmin PNG formatına nasıl dönüştürüleceği hususunda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Logo tasarlıyorsunuz ve png formatını soruyorsunuz.
Şöyle ki photshopta layer (katman) açarken size nasıl bir layer ve ya çalışma açacağınızı soruyor. 300*200 px vs bilmem be burda birde arka plan nasıl olsun diye soruyor. Bu seçeneği transparan olarak seçerseniz çalışma sonunda projeyi png olarak kaydedebilirsiniz.
Şayet jpg resmi png yapıp transparan olsun derseniz bunun içinde arkaplanı temizleniz lazım bunun içinde farklı metodlar mevcut.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mpolat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
lunapic.com dan resmi yükle transparent yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi / Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
PNG ye dönüşüm'den daha çok, öncelikle PNG nedir onu bir araştırın isterseniz hocam.
Bir tasarım yaparken görselde arka planda hiçbir şey bulunmaması durumunda(Projeyi ilk açarken arkaplanı beyaz olarak açıyor olabilirsiniz, onu Transparent olarak ayarlayabilir yada projeyi açtıktan sonra değiştirebilirsiniz) dosyayı PNG olarak kaydederseniz zaten istediğiniz sonucu elde etmiş olursunuz genel olarak. Tasarımı siz yapıyorsanız eğer bunu yapmak sizin için çok kolay olması gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Uyumlu İçerik Hizmetleri D
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yanlış anlaşıldım. Ben ticari amaçlar uğurunu tasarım yapmıyorum. Henüz kendimi geliştirme aşamasındayım. Kafamda ki logoyu kendim yaptım. Yorumlarınız için çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam PNG nasıl yaparımı mı soruyorsunuz yoksa Arka planı transparan resimleri nasıl yaparım mı demek istiyorsunuz. Şayet öyleyse bunu destekleyen programlar (Örn. Adobe Photoshop) yardımıyla katmanlı bir yapıda çalışarak yapabilirsiniz
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Photoshop'ta png'ye dönüştürmek istediğiniz görsel'i açıp ctrl+alt+shift+s yapıp ardından png olarak kayıt edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Alanınızı CMYK açtıysanız png kaydedemezsiniz. Farklı Kaydet deyip PNG seçip kaydedebilirsiniz. PNG ve transparan olmasını istiyorsanız background layerınızı kapatıp seramikli arkaplanı gördüğünüzde kaydedebilirsiniz. O seramikler kapatan zemin olmadığı anlamına gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben dosya uzantısını png yapıyorum.
Konu kalite mi, dosya boyutu mu, çalışılan program nedir ve ayrıca niçin png istediğinizi yazarsanız belki başka öneriler gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-