-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sitenizdeki okunma sayılarını saklayın. Kaza bela bir konunuz iyi hit çeker, başkaları bunu görürse, eğer sizden daha otorite sitesi varsa aynı tarz makale ile hit kaybı yaşatabilir.
Rakip siteler bu alanda, konuda birbirleri ile oldukça yarışırlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizdeki okunma sayılarını saklayın. Kaza bela bir konunuz iyi hit çeker, başkaları bunu görürse, eğer sizden daha otorite sitesi varsa aynı tarz makale ile hit kaybı yaşatabilir.
Rakip siteler bu alanda, konuda birbirleri ile oldukça yarışırlar.
Allah razı olsun kardeşim doğru söylüyorsun ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bunun kendim görebilmem için böyle tutuyorum maalesef hangi konuşarın satıldığını böyle anlıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek çözüm cache eklentisini silmek. Çünkü önbelleklemeyi devre dışı bırakmadığı zaman istediğin kadar önbelliği eklenti içinden sil tekrar önbellekleme yapacaktır. Web sitenizi görmedim incelemedim ama tavsiyem cache eklentini ve js içerikli kodlarını temizleyip optimize etmen. Böylece hem siten hızlanır hemde istatistik verilerin daha gerçekçi olur.
www.kampgunlugu.com | Outdoor Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tek çözüm cache eklentisini silmek. Çünkü önbelleklemeyi devre dışı bırakmadığı zaman istediğin kadar önbelliği eklenti içinden sil tekrar önbellekleme yapacaktır. Web sitenizi görmedim incelemedim ama tavsiyem cache eklentini ve js içerikli kodlarını temizleyip optimize etmen. Böylece hem siten hızlanır hemde istatistik verilerin daha gerçekçi olur.
Cache eklentisini hızlandırmak için kurdum zaten googlen önerdiği talimatların bir çoğunu yaptım ama bu sorun çıktı işte başıma