-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tutmasını istiyosanız kendi özgün yazılımınızı tasarlayın.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gezginler tarzı gibi. Warez olmazsa trialler heryerde var zaten. Gezginleride geçeceğinizi en azından su asamada düşünmüyorum. WP olduğu anlaşılmayacak demissin anlasılıp anlasılmaması önemli değilki ne kadar iyi hizmet edebildiği önemli. Birde sunucunun c klası temiz olmalı ve o siteden başka site barındırmamalı. Ayrıca bağlantıyı fiberle almalı. Yedekte de bir kütüphanen olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Script olsun yada olmasın wordpressi kullanmaktan asla vazgeçmeyin. Unutmayın wordpress bir site değildir. Wordpress en temel işlerinizi sizin için önceden hazırlayıp kullanımınıza açan bir kisiye yada kiruma hizmet etmek yerine herkese hitab eden bir yazılımdır. Bu temel çekirdeği kendinize göre biçimlendirmek güzelleştirmek ve işleriniz için kolay hale getirmek sizin elinizde. Codex i anlayın. Gerisi çocuk oyuncağı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Yazılım diyince script anladım. Hocam zaten kod bilgim var ama sıfırdan tasarlamak günler alacaktır. Fazla bilinmeyen bir script üzerinde geliştirmeler yapıp öyle devam etmek istiyorum açıkçası. Yabancı bir çok siteden programlar depoladık. Gerçekten işe yarayacak programlar. Mutlaka bulunacak programlardır fakat bu kadar yararlı program aynı sitede bulunan ilk Türk indirme sitesi diyebilirim. Çok iddialı olacaktır ama epey araştırma yaptım. Umarız iddiamız tutar :D