-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E-Ticarete Atılıyorum Erkek giyim üzerine takım elbise ağırlıklı olucak bana önerebileceğiniz alt yapı nelerdir izleyeceğim yol nasıl olmalı sitede 3d ile ödeme sayfası olsun istiyorum bu yüzden vergi levhası alıcağımı biliyorum bunu siteye nasıl entegre ederim hiç bilgim yok biraz aydınlatırmısınız ne yapmam gerekiyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam bende e-ticaretin içindeyim sana önerim eğer iyi bir reklam bütçen yoksa ya da hali hazırda çok aranan kelimede 1. sayfada değilsen atılma. Önce alt yapını kur. Ben yaklaşık 4 ay sinek avladığımı biliyorum.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Maxief OpenCart kullanabilirsiniz. Vergi levhası aldığınız da iyzico, paytr gibi ödeme sistemlerine başvurabilirsiniz. Ücretsiz ödeme modülleri mevcut.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Arayüz Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle iyi ve sade bir tema müşterinin istediğini aradığını çok kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmesi için.Reklam bütçesi ve seo kriterleride göz önünde bulundurulmalı.Ödeme yöntemi olarak PayU da kullanmayı düşünebilirsin.
Hayaller bitmez.En iyisi olmak için çalışmak yaşam felsefesi olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim OpenCart Kullanmayı tercih ettim şuan en mantıklısı o gözüküyor
Bana hazır OpenCart Sitesi Kurabilecek bir Firma veya arkadaş önerisinde bulunabilirmisiniz tüm herşeyi o ayarlıyacak Tema+Pos entegresi+Site içi seo+Modülleri ayarlama vs. Yorumalarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Şimdiden başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Öncelikle ücretsiz bir yazılımdan başlayabilirsiniz hocam.Doğru ürün girişleri ve nitelikli çalışmalarla sonuç almamanıza imkan yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle yanlış anlama aşağıda belirteceğim firma veya benzeri şeylerle hiç bir çıkar ilişkim yok
Opencart 2 x sürümlerinden birini kur
Hosting firması olarak veridyen Hosting Şiddetle tavsiye eder çünkü çok iyi bir müşteri hizmetleri ve çok iyi altyapısına sahipler.
Xml çekeceğin için import ederken çoğu firmada Host Un askıya alınır Ama bir seferlik çekim yapıp komple sonra sadece stok güncellemesi yapacağın için bunu izah et ve sana yardımcı olurlar.
3D sanal pos kullanmak istiyorsan pay tr