-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Satış odaklı değilde reklam hizmeti odaklı çalışsanız peki. Bir çok kişi reklamları verirken sıkıntı çıkıyor. Reklam hesapları banlanıyor. Reklam verirken de etkileşim oranını tutturamıyor böyle bir reklam hizmeti de verebilirsiniz. Kişilerden ücreti alıp reklam verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence çocuklara yönelik bilgi yap tasarla gibisinden hem fikir verip hem tasarlanan ürünleri satma gibisinden bir sayfa çok etkili olacaktır ülkemizde çocuk nüfusu bir hayli fazla ve eskisi gibi değil artık internet bilgisayar ile çok çabuk tanışıyorlar onların dikkatini çekicek birer reklam ile sayfa gelmelerini sağlayıp sayfadaki birçok yararlı ve dikkat çekici eğitici paylaşımlar ile geleceğe yönelik gelişimlerinde hem yararlı olup onların hayal dünyasında ileride çok kaliteli birer birey olmasını sağlayabilirsiniz hemde küçük yaşta gelişen düşünce ve kafa yapılarını zararlı şeylerden uzak tutmada bir nebze katkınız olur bu şekilde gelişir iseniz ileride bir sayfadan fazlası olabilir bir marka bir kuruluş olabilirsiniz benzerleri illaki vardır lakin sizin amacınız hepsinden farklı olmak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam millet deli gibi oturduğu yerden para kazanma sitelerine merak salıyor.Ütopya,çılgın tavuklar vardı kapattılar şimdi çiftlikbank vb siteler var. Bu tarz bi site açıp facebook'a reklam koyarsan emin ol işleyecektir. Alacağın reklam parası bile milletin ödemesini yapmaya fazlasıyla yeter. Böyle bir projede haftalık ödeme yapmak sizi diğer sitelerin üstüne çıkaracaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam sözler üzerine bir sayfa açar sponsorla kasardım sonra kitapçılarla anlaşıp kitap satardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebeci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
1 eğer sınırsız fb reklamı basabilecek olsaydım öncelikle global düşünürdüm.
bado vs gibi arkadaşlık sitesi / telefon uygulaması yapar global olarakta reklamını verirdim.
2 satış ortaklığı yapmak veya forumlarda x fiyata x liralık reklam çıkışı satmak ( global ) bunu herkes biliyor.
3 forex finans bitcoin vs içeren ingiliççe :) forumlu bir site açmak.
4 facebook ve telefon dan oynanan senkronize uyugulama / oyun yapmak örnek candy crsh
5 fotoğraf video vs uygulaması yapmak ( vine , periscope , instagram gibi )
6 1. fikir ile 5. fikri birleştirip vk gibi fb gibi bir platform oluştulabilir.
liste uzar gider hocam. sonuçta reklam bütcesi sınırsız :)
bu fikirler ilk ay gelir getirmese de 2. ay damlar 3. ay ehh işte 4.-5. aylarda coşar kanaatimce :)
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ütopyada bir nevi borsa şeklinde para kazanıyorsunuz. Kasada 100 TL varken senin elindeki ürün 5 TL ediyor kasada 20 TL varken elindeki ürün 1 TL ediyor. Ona göre dalgalanmalar ile parayı her türlü elinde tutuyorsun. Kaldı ki bu tarz sitelerin hiç biri uzun soluklu gitmez vurgun yapıp kapanır oyuncuların ellerindeki gelir yükselmeden kapatmak zorundasınız yoksa ödeyemez hale gelirsiniz.
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-
-