-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technician
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar sitemde serverden kaynaklı sorun yaşandı ve başka bir servere taşıdılar. Ancak sitem ondan sonra %50 hit düşüşü yaşadı. Bu neden kaynaklı olabilir? Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet böyle bir sorun var geçen ay 130k hitli sitenin çektiğim 301'i hala oturmadı.
Ben böyle durumlar için siteyi her zaman cloudflare arkasında tutuyordum ama 301 yapınca bir anlık dalgınlıkta düz ip yayınladım zaten site oturmadı.
Hit düştü 50k civarına toplamda 10k olan paravanları 301 çektim allahtan onlar cf arkasındaydı oturdu toparlıyorum.
Cloudflare sadece dns olarak bile kullansanız bu tarz sorunları ortadan kaldırıyor bundan sonra aklınızda bulunsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
hdfilmbakFarklı bir açıdan düşünür isek belki yeni sunucunuzun barındığı network üzerinde bir firewall söz konusu olabilir. Size ilk gelen yüksek trafik botnet trafiği olabilir ve yeni network üzerindeki kurallar bu kötü trafiği süzüyor olabilir. Veya yazılımsal bir fw olabilir. Elbette en ideal incelemeyi sağlayıcınız yapmalıdır.
Saygılarımızla ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39