-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce içerik paylaşacağım bir teknoloji sitesi yapmaktayım. Öğrenci olduğumdan ve kredi almadığım için para ihtiyacımı site üzerinden gidermeyi düşüyorum. Domain ve host işini hallettim. Yani satın aldım. Ama tema için para kalmadı. Newspaper gibi bir tema tasarımına sahip bir temaya ihtiyacım var. Warez tema kullanmak istemiyorum.
Not: Şu an bulunduğum bölgede internet sıkıntısı olduğundan dolayı teknoloji sitem için çalışmalara 20 Eylül'de başlayacağım.
Ekstra : Aldığım host aslında host değil reseller. Premium tema verecek kişiye isterse . Host hizmeti sağlayabilirim.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ionmag kullan hocam, paran olunca premium versiyonunu alırsın, free'si dahi birçok premium temayı kederlendirir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ücretsiz bir kaç güzel tema buldum. 20 Eylül e kadar veren çıkmazsa. Mecburen ücretsiz bir tema kullanacağım.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşın dediği gibi ionmagı kullan. Gidip Newspaper a para dökeceğine ionmag farkı yok öyle büyük
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Sitesi İşletmecisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ionmag en yisidir bencede tavsiye ederim :)