redwm Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Siteye hiçbir şekilde hile tarzında bir şey yapılmamış veya hit kasılmamıştır. Ufak ufak tanıtım yazıları, link alımları yaparak belli bir yere getirdim. Tüm ziyaretçiler google, yandex üzerinden organik bir şekilde gelmektedir. Saçma film açıklamaları, bozuk partlar gibi şeyler yok. Sürekli olarak kırılan linkleri takip ediyor, güncel filmleri ekliyor ve kullanıcılara göre siteyi optimize etmeye çalışıyorum. Kendimize özel player ve reklam olmadığı için kullanıcılar bir hayli memnun kalıyor haliyle.
webobur Hocam tahmini olarak tüm reklam alanlarını sattığımı varsayarsam en kötü gelir şuanlık 500-700 arasında bir rakam olur. Bu şekilde olursa siteyi zaten 5-6 binden aşşağıya satmam. Çünkü site gelirini 6 veya 12 ay ile çarparak satışa çıkarırsın. 500 lira aylık getirisi olup 1500'e siteyi satan arkadaş ahmaktır en az 4-5 bin arası ederi vardır o sitenin. Net yani. Ancak ben bir geliri olmadığı için merak ettim ederini. Yorumunuz için teşekkürler.
Nesco Bunu biliyorum hocam. Ben geliri yokken ederini merak ettim sadece :)