-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar, boş zamanlarımda php, css, html vb öğrenmek istiyorum. zamanım genelde boş oluyo. nereden başlamalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim? nerelerden ders alabilirim? tecrübeli olanlar yardımcı olabilirlermi. ayrıca birşeyi daha merak ediyorum, herhangi bir scripti veya temayı nasıl lisanslaya bilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bol bol antreman yapmak zorundasınız. Doğru yazdığınız kodlar ile değil, aldığınız hatalar ile uğraşırken öğreneceksiniz.
No pain, No gain.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek tecrübeli sayılmam ama benimde boş zamanım oluyor eğer istersen PM'den bana ulaş ben sana hergün belli basit görevler veririm.Yani sorularını filan sorarsın yardımcı olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Academician
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yıllar boyu hep merakım vardı php'ye ama hiç de oturup öğreneyim diye kasmadım. Son 3-4 aydır ufak bi proje var aklımda onu netten baka baka hataları göre göre kodladım ve şuan o projeyi sıfırdan kendim yazdım yayınladım, aklıma ne esiyorsa internetten araştıra araştıra kodluyorum ve bir çok şeyi tekrar tekrar kodladığım için aklıma da çoğu yer etti. Demem o ki dersleri izleyip dinleyerek olacak iş değil, kafana bi script koy ve onu sıfırdan kodlamaya çalış.
Ben veritabanı işlemleri, bot işlemleri vs. yapa yapa neredeyse sıkıntısız kodlama yapıyorum. Html ve CSS'e de scriptimi giydirebiliyorum. Araştırmayı bilirsen basit yani, ha bu arada Türkçe araştırmayacaksın, ingilizce araştıracaksın. Aldığın hata ya da yapmak istediğini senden daha önce yapmak isteyen ve soranlar mutlaka olacaktır. Onların açtığı topicleri inceleyerek kendini geliştirirsin. :)
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Pratik, pratik, pratik...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam daha "başlamak"tan bahsediyorsunuz. Önce bir script yazmayı öğrenin, daha sonra şifrelemeyi de yaparsınız. Yürümeyi bilmeden koşu yarışına katılamazsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Html - css öğrenin önce sonra php ye geçersiniz.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Cankat illa öğrenmesine gerek yok ama php çalışma mantığını anlaması için html css öğrense daha kolay php öğrenir. Direk php de öğrenebilir ama teker değiştirmesini bilmeyen şöför gibi olur.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)