-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar
Yazar Kafe , Bumerang gibi mecralar tam olarak ne işe yarar web sitemin hit arttırımında faydalı olur mu ben tam anlamadım bu siteleri tavsiye edermisiniz ve nasıl kullanılır
Ayrıca bu gibi başka siteler var mı tavsiyeniz.
www.tesisatteknolojisi.com
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
zamanında iyidi sitenizi yazarcafe sokabilirseniz deneyin yoksa sallayın gitsin
başka site olarak oku.net var
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
İlk çıktığı günden beri bumerang platin üyeyim. Zaman zaman size içerikler gönderilir ve bunları yayımlamanız karşılığında belli bir ücret teklif edilir. Yayımladığınız içeriklerin okunma sayısı iyi ise diğer gelen tekliflerin ücretleri daha yüksek olur.
Yazarkafe ise blog içeriklerinizi paylaştığınız bir platformdur. Ziyareti sayınızın artmasına katkıda bulunur. Kısaca bu şekilde işler sistem. Detaylı bilgi için konu ile ilgili yazdığım
yazıma bakabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
İlk çıktığı günden beri bumerang platin üyeyim. Zaman zaman size içerikler gönderilir ve bunları yayımlamanız karşılığında belli bir ücret teklif edilir. Yayımladığınız içeriklerin okunma sayısı iyi ise diğer gelen tekliflerin ücretleri daha yüksek olur.
Yazarkafe ise blog içeriklerinizi paylaştığınız bir platformdur. Ziyareti sayınızın artmasına katkıda bulunur. Kısaca bu şekilde işler sistem. Detaylı bilgi için konu ile ilgili yazdığım
yazıma bakabilirsiniz.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Platin üye olmadan hiçbir işe yaramıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Artık eskisi gibi değil.Teklifler çok az geliyor.Yazarkafeden gelen hit baya azaldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Platin üye olursanız yazarkafeyi kullanabiliyorsunuz. Altın üyeyseniz kullanamıyorsunuz. Az da olsa hit sağlıyor. Fakat gelen hitten önce, seo açısından etkili bir mecra olduğu görüşündeyim. Sonuçta doğal backlink çalışması yapmış oluyorsunuz. Bunun yanı sıra bumerang platformunda altın veya platin üyeyseniz belirli aralıklarda gelen teklifler oluyormuş.(Yaklaşık 3 gündür platin seviyesinde üyeyim, herhangi bir teklif almadım.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bumeranga başvuru yaptıktan sonra siteyi hangi kriterlere göre incelediklerini bilmediğim şekilde sizi platin altın gibi kategoriye ayırıyor 4 5 kere başvurdum hepsinden altın olarak onayladılar ama altın üyelik hiçbir şekilde size fayda sağlamıyor platin üyelere de yayın gönderip belli miktar ödeme yapıyorlar 50 tl ödeme limitleri var. yazarkafede sadece platin üyeler paylaşım yapabilir ve sadece platin üyelere reklam yayın gönderiyorlar. (Niye hep altın dedim yeter artık dedim her gün içerik girmeniz gerekli gibi salak saçma bir cevap verdiler )
tourismturkeytr.blogspot.com