-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
aykutavsar Allah razı olsun sağolasın arada giriyorum sitene bir tane konuyu düzenle de günün konusu seç :) büyük resim gelicektir :) istediğin konuyu günün konusu olarak seçebilirsin o şekilde :) ve sol kısım ayarlarından hangi kategorideki konular çıkıyor onlarıda belirt yönetim panelinden çok daha hoş görüntü çıkacaktır ortaya :) yardımcı olurum
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
AYJANS
Webmaster & Sosyal Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster & Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
83, (%100)
Farkettim yaptım şimdi konuları aktif edince dahada güzel duracaktır teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
aykutavsar önemli değil ne demek :) geliştirdikçe yeni dosyaları atarım modüller falan eklersem yani güncel haline geçmek istersenizde dosyaları atarsınız olur biter :) bırakmıcam yani yeni özellikler eklicem bloğa :) tekrar çok sağolasın hayırlı bayramlar iyi geceler.
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress dışında bir script kullanılacaksa kesinlikle bu kullanılmalı hatta wp'yi bile bir kenara bırakıp gözünüz kapalı satın alın.
1 adet aldım süper valla desteği de mükemmel :) whatsapp üzerinden saniyelik hemde :))
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
cagman eyvallah sağolasın :) memnun kalmana sevindim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Böyle bir scripte 50 tl çok çok az. :) Harika bir script olmuş. Bana kalsa $25'dan envato markete atın derim.
s
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
MBarisTR eyvallah sağolasın :) dahada geliştirdim alanlara yeni güncellediğim dosyaları atıcam direk güncel halini yani :) harbiden koysam gidermiki oradan ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
MBarisTR o renk seçeneğini geliştirdiğim için ekledim :) Full PDO + Ajax + responsive tasarım :) sadece konu tasarımı hazırlamakta güçlük yaşıyorum çünkü ben grafikçi değilim yani o tarz şeyler gelmiyor elimden :D ama dediğini yapıcam ekleyeceğim oraya sağolasın
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
WordPress kullanmak istemeyenler için güzel alternatif. Tebrikler.