-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar wmaracın da bir arkadaşa domain reglettirdim, kendisi regledi fakat benim godaddy hesabıma transfer edemiyor domaini hata veriyo, godaddy ile görüştü kendisi 2 ay sonra transfer edebilirsiniz diyormuş, ICAN süresi mi ne dolmuş tam anlamadım. reglenen domaini başka türlü nasıl kendi hesabıma transfer edebilirim acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam domainler ilk reglendiğinde 60 gün transfer koruması oluyor bildiğim ama bu aynı firma içinde geçerli değil diye biliyorum. Godaddy den godaddye 60 gün beklemeye gerek yok diye biliyorum. Farklı bir firmadan reglenmiş olabilir mi whois baktınız mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
"Alan adınızı 60 günlük dönem içerisinde transfer etmek istiyorsanız, Alan Adı Sahibi Değişikliği seçeneğini reddetmeniz ve Organizasyon, Adı ve Soyadı alanlarını güncellemeden önce alan adınızı transfer etmeniz gerekir. Aksi takdirde, Bu alanı transfer etmek istersem şunları beyan ve kabul ederim... seçeneğini belirlemeniz gerekir."
Godaddy de bu yazıyor. Transfer adımına girdiğinde alan adı bilgileri ile ilgili üç seçenek çıkıyordu. 1 transfer edeceğim kişinin üye numarasını biliyorum kişi bilgilerini oradan al. 2 yeni sahip bilgilerini elle gir. 3 bu şekilde devam et. Bu 3.adımı denediğinde de aynı hatayı alıyor musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bilmiyorum hocam başka nasıl çözülebilir bunu denediyseniz.