-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Belirli bir sayfaya verilen backlink'lerin anasayfa ve diğer alt sayfalara etkisi nedir?
Diyelim ki bir sayfamızda paylaşmaya değer bir veri paylaştık. 100'lerce site bu verileri alarak bu alt sayfayı kaynak gösterdi. Tek bir sayfa, anasayfa ve diğer sayfalara karşı orantısız bir şekilde backlink aldı.
Backlink alan sayfa güçlendi ama bunun genel olarak siteye artısı ne yönde olur? Seo uzmanları veya tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ayrıca belirteyim bunun cevabını bulacak kadar yabancı lisanım var. burada sorulan ve cevaplanan herşey, sadece konuyu açana değil herkese fayda sağlar. burası bir forum. istedim ki, herkes tecrübesini yazsın tartışılsın ve herkes bilgilensin.
senin yazdığın şeyin konuyla uzaktan yakından alakası yok.
armut piş ağzıma düş diyor ya sanki adamdan bir şey istedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben mi kaba davrandım? kibarca yazdığının konuyla bir ilgisini bulamadım yazdım. yazdığım yazı orada duruyor.
arkadaş bunun üzerine ilk yazıyı okumak yerine beni bedavacılıkla suçladı.
ben kimseden benim için bir şey yapmasını istemiyorumki. bir konuda tartıma oluşturuyorum. bilgisi olan yazsın.
bilgisi olmayan birisi gelip beni bedavacılıkla suçlayacak ve ben düşüncelerimi yazamayacak mıyım?
ek olarak kimse bilgisini paylaşmayacaksa, böyle tutumalar yüzünden kimse de konu açmayacak. birazcık empati. hemen insanları yargılamaya gerek yok. kimse devlet sırrı vermiyor.
insanların parayla sattığı şeyleri ben ücretsiz de paylaşıyorum, gerek forumdan gerek özelden. ama fazla takılmaya gerek yokmuş bu forumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Bir şey olmaz şöyle diyeyim zaten ana sitenin bir elemanı güçleniyor doğal olarak ana sitede güçlenmiş oluyor. Sayfa otoritesi belki bazı aramalarda ana sayfaya göre daha güçlü görünse de totalde hem sitene hem de diğer sayfaların da aynı ana sayfaya bağlı olduğundan faydası olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
eneskamis.com