oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
görsel olarak basit kalmış düşüncesindeyim.yoksa site içeriği ve kategorisi son derece iyi.zevkler ve renkler tartışılmaz belki başka bir arkadaş bu temayı hoş bulabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Siteniz gayet güzel. Şu menüdeki sağlık kategorisi biraz ilginç kaçmış sanki :) Onun yerine haberler tarzı birşeyler daha iyi olurdu :)
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
konu güncellenmiştir.
Edit: Hocalarım, abilerim, kardeşlerim sitenin 1 ayı doldu ama hit konusunda günlük 3-4 tekil hitin üzerine çıkamadım, bana eksiklerim hakkında detaylı olarak fikir verebilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Öncelikle hocam şu en alttaki Döviz kısmını kaldırın sizin siteniz ile ilgisi yok. Açıkçası hocam genel anlamda site kısmını beğendim eski kız arkadaşım hemşirelik okuyordu bakım planı falan görünce o geldi aklıma :) Şimdi ülkemizde ki hemşire ve hemşire olma potansiyelinde ki insan sayısını bilmiyorum ve sizin hitiniz o kısım olacak yani biraz daha dar bir hedef kitle o yüzden bunu iyi değerlendirmelisiniz.
Mesela sitenizin tanıtımını yapıyor musunuz? Tanıtım yazıları ile destekleyin. Aynı zaman da sosyal medya sizin için çok değerli mesela büyük sağlık sayfalarının altında sitenizin sayfası ile dikkat çekici yorumlar yapın vs. şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım pes etmezsiniz ve başarılı olursunuz.
eneskamis.com