-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ünlüler Ne Yapıyor, Türkiye’nin İlk ve Tek meşhur ünlülerin tanıtım ve paylaşım platformu
Ünlüler Ne Yapıyor yayıın hayatına 5 Ağustos 2017’de Türkiye’nin ilk meşhur ünlülerin tanıtım ve paylaşım platformu olarak yayın hayatına başladı. Yeni Medya Düzeni’ni yeni çağın sosyal ağ dinamiklerini göz önünde bulundurarak formülize eden
Ünlüler Ne Yapıyor da kullanıcılar ünlülerin en popüler haber, fotoğraf, galeri ve videolarına tek bir noktadan ulaşıp eğlenceli testler çözerken aynı zamanda Ünlüler Ne Yapıyor’un içeriğine de katkıda bulunabiliyor.
Siz de Ünlüler Ne Yapıyor’da profil oluşturup, en beğendiğiniz içerikleri Ünlüler Ne Yapıyor’a ekleyebilirsiniz. Ünlüler Ne Yapıyor’daki içerikleri favorilerinize ekleyip, yorumlayabilir, diğer kullanıcıları takip ederek onların eklediği içeriklere rahatlıkla ulaşabilirsiniz, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.
Sizlerin fikir ve düşünceleri benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Nedense kullandığınız tema çok tuttu, herkes bu temayı kullanıyo artık. siteyi girip inceledim ve baya bir içerik okudum, başarılar diliyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
teşekkür ederim
TolgaDoğan evet tema çok güzel bir tema ve tamamen kullanıcı dpostu bir tema yapanın ellerine sağlık
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
temayı çok güzel uydurmuşsunuz ve başarılı olmuş tebrik ediyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-