-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İNSTAGRAMER
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba şu anda internetten para kazanmak için birçok yol denedim mesela:
BLOGGER: BLOG YAZMAKTAN SIKILDIM !
LİNK.TL: DEVAM EDİYORUM 1TL KAZANDIM !
PARATAVUK: 5TL YATIRDIM 10 İLE ÇIKTIM !
BTCCLİCKS: EFSO AMA ÇOK VAKİT LAZIM !
FİLM SİTESİ: ŞU ANDA BİR SİTE HAZIRLIYORUM !
Yani bunlar dışında anket doldurma sitesi falan lazım ama ben ininal ile ödeme alabiliyorum veya papara bunları dikkat ederek yardım eder misiniz ??
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yani Kısa Vade'de Kazanç Arıyosanız Aramaya Hala Devam Etmelisiniz. Fakat Eğer Uzun Vade'de Pasif Gelir Elde Etmek İstiyorsanız Gerçek İş Modellerine Bakabilirsiniz. Bunun İçin Fikir Vermesi Açısından Siteme Göz Atabilirmisiniz.
www.hizlikazanc.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ortalama bir bütçeniz varsa ilk 2 ay sosyal medyadan hesap kasmaya bakın. Reklamlarla tabi, aktif tutmaya bakın instagramda reklam yaparak para kazanabilirsiniz eğer facebookta iyi bir kitleyi tutturabilirseniz ilgi çekici başlıkları atıp tamamını iletmeden siteye yönlendirerek gelir elde edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Film sitesi!! Bütceniz ne kadar? Ben yeni açtım sitemi Tema, host, domain, botextra, türkçe anlam bozukluga uğratmayan spin aracı ve filmleri tek tek elimde ekliyorum günde 10 tane (2 saatimi alıyor) günlük karşılıklı 30 tane yorum atıyoruz bu siteye ayırdığım bütce 600-700TL bu aylık ve kazancımı 3-4 ay sonra +10K hitte düşünüyorum.
Siz bu kadar aceleci davranarak film sitesine mi giriceksiniz :) Bu şekilde ilerlemicekseniz sonu hüsran olur.
Not: Botextrada 15 adet film botu var (ortalama) ona rağmen film beğenip çekiyorum (sadece iframe) tek tek düzenliyorum 10 film 1.5 -2 saatimi alıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** O**