WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar hukuk oluyorum, bir blog sitesi açsam ve sadece konu konu başlık halinde 200-300 belkide 400 kelimelik makaleler halinde sadece ders notlarımı yayınlasam sizce hitlenir mi? Veya kazanç sağlayabilir miyim? Notları sat demeyin pek alan olacağını sanmıyorum, sizce ne yapmalıyım? Yoksa genel bir blog açıp bu ders notlarını sadece hukuk bölümü altında yayınlayıp farklı alanlardada mı yazsam?
Temel amaç; kazanç.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Uzun vadeli düşün. İlk hedefin notları eklemek ve siteye ziyaretçi çekmek olsun. Daha sonra bu blogda hukuki meseleler hakkında gelişmeleri yayınlarsın. Bir yıl sonra forum sitesi kurarak kitleni genişletirsin, birkaç hukukçu arkadaşınla birlikte sorulara yanıt verirsin. En sonunda bir hukuk bürosu açarak profesyonelliğe adım atarsın...
Bugün Türkiye'de hukuka ihtiyaç büyüktür.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / K
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı amaç ve kategoride bir sitem var. Şu anda birçok derste de ilk sayfada konular içeriyor ve ziyaretçi alıyor. Ama tık var mı: YOK. Ümidini kırmak istemem, denemekten asla zarar gelmez ama ben yönümü eğitimli kesimden çevirmeyi planlıyorum. Mevcut siteye çok fazla emek harcamadan devam ettirerek kendime farklı nişler araştırıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Mesele bizim dil para etmiyor :) Örneğin kendi sitemde ders içerikleri yayınlıyorum. Bu yayınların hepsi doğru bilgi hit de var özellikle okul açıldığında ciddi bir artış var. Yorumlara bakınca insanların siteden faydalandıklarını da görüyorum. Gel gör ki kazancı yok. Gelen hit yüzde 80 TR kazanç yüzde 80 yurtdışı. Yabancı içerik en mantıklısı o da eğer dil varsa diğer türlü yazarlarla da bu iş yürümüyor. Hukuk sitesi güzel bir seçim olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siteye hit gelmez, ben siteyi kendinizle birlikte geliştirin diyorum. Türkiye'de ve KKTC'deki toplam hukuk öğrencisi sayısını hesaplayın, bunlardan kaç tanesi arama motorlarını hukuk notu bulmak için kullanır? Aratanlardan kaç tanesi arama sonuçlarında sizin sitenize ulaşır? Birazı belki ama onlardan da kaç lira kazanırsın ki? Uğraşmaya değmez.
Sivilleri hedef alın. Yani evlilik, boşanma, vekalet v.b. konuları aratan çok olur, sitenizde bu sorulara yanıt verirseniz kazanırsınız.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-