-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@bekirbulut kardeşim bak sen nasıl beni eleştirebiliyorsan üstüne vazife olmadan ben de başkalarını eleştirebilirim değil mi ? Sana göre doğru'dur, bana göre acitasyondur. Bunun dayanağı ikimizinde kendi tecrübelerine dayalıdır sen inanmakta özgürsün ama savunmakta değil, arkadaşımız kendisini savunabilir ayrıca ben şahsına bir şey söylemedim sadece yazdıklarına alakasız dedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yolunuz açık olsun hırs ve azmin sonuçları tebrik ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@tayfun29 Kardeşim tek olan doğru ile senin yazdıklarının arasında nasıl bir bağ kurdun ? Görende sanar ki "Allah bir'dir." dedin.. Şimdi aylık 5 bin gelirli bir adsense sitesi yapabilmek için herkesin kardeşini okutması, sonrasında ne hikmetse kardeşlerinin kendi kendilerini okutmaya başlamaları elleri hemen ekmek tuttu ve sonrasında devlet burslarıyla makaleye ve tanıtıma para harcayarak giyim kuşam gökten geldi sanırım okul okumak daha senin elin ekmek tutmamış eve bir ekmek götürmeye başla o dediklerini önce bir yap sonra konuşalım site ile uğraşabiliyor musun ? Yalan söylediğini böyle bir hayattan gelen çoğu kişi anlar çocuk. Keza bu zorlukları çeken biri bunları dile getirmez senin yaptığın acitasyondur o kadar. Devletin oku diye verdiği bursu da ticarette kullanmak bir milletin hakkını yemektir, bunun vebalini de alabilirsin umarım.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam yerleşimini görmek adına link alabilir miyim p.m ile.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT