Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Merhaba dostlar 3 yildir web site islerindeyim bu zamana kadar tutan veya tutmayan projelerim oldu genelde hobi amacli site actim. Artik bana gelir elde edebilecegim emek verecegim ve emegimin karsiligini alabilecegim bir site lazim. Her kategoride yazabilecegimi dusunuyorum site ile alakali tum gerekli seyler hakkinda bilgimde mevcut. Arastirmalarima gore düşuncem en cok kazandiran sektorlerden Kadin-saglik-moda bu kategorilerden birini veya hepsini kapsayan bir site acmak sizce nasil bir yol izlenmeli hedefim aylik adsenseden 1k uzeri kazanabilecegim bir site. Deneyimli bilgili arkaslar yardim ederseniz sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TekUmut
Kişiye Özel Karikatür
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İçeriklerini seo uyumlu olarak sıkılmadan düzenli bir şekilde girersen ve bana kalırsa resimleri düzenlemeden kullanmamaya dikkat edersen istediğin verimi elde edebilirsin. Bununla birlikte sosyal medyanın da gücünü unutmamanı öneririm. Yakın zamanda bende bir projeye başlayacağım bakalım hangimizin kazancı ne durumda olacak 1 ay sonunda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Yorumun için tesekkürler. Makaleler 200 kelimenin altinda olmayacak anahtar kelimlerine dikkat edecegim. Sosyal medya konusunda siteye instagramdan destek verebilirim. Sizede başarilar dilerim.