myKnow
Sys & Network Sec
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Uzun süredir bir websitesi açmayı planlıyordum ve harekete geçmeye yavaş yavaş başladım aklımda ne tür bir websitesi açmalıyım diye düşünüyordum fakat kararsız kaldım suanlik gerekli ihtiyaçları toparladim ve bir miktar butce ayırdim ilerki tanıtım ve backlink ler için şuanlık elimde ;
X5670 2Cpu
4GB Ram
TÜRKIYE LOKASYON
ve
Aramızda kararlastiracagimiz bir domaini reglemeyi düşünüyorum aramızda benim gibi çalışmak isteyen arkadaşlarımız vardır mutlaka bekliyorum.
Ek olarak;
Geçen ay boşa çıkan cdn ve redis cache hizmetlerim bu projeye dahil etmeyi düşünüyorm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
hayırlı olsun kardeşim bulursun inşaallah, ben de sitelerime sadece gönüllü kendi referansı için yazacak kendine reklam için yazacak arkadaşlar arıyorum. Boş ta durup forum okuyacağına yazabilen arkadaşların konu önemli değil siteme yazarak resimli yazar bölümü oluşturabilirim. Bir paylaşım projesi değildir, ortak vs aramıyorum yani. Sizin konunuza benzeştiği için yazdım. İyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fikir aşamasında ne yazık ki biraz yetersizim. Ancak üstesinden gelebileceğim bir projeye başlarsan içinde olmak isterim
1 kişi bu mesajı beğendi.