wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İkisini de kullanıyorum. İkisi de çok iyi. Fiyat ve paketlerden hangisi sana uygunsa onu al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yıllarca GoDaddy ile çalıştım. SSL için her seferinde 190₺ vermek bi yerden sonra canımı sıkmaya başlamıştı.
Veridyen ile tanıştım. Bütün müşterilerimin sitelerini Veridyenden VDS sunucu olarak tek tek taşıdım.
Gece gündüz fark etmeksizin her seferinde yardımcı oldular. En fazla 2 dakika beklemişimdir biletime cevap verilmesi için.
Tüm firmaları tek tek deneyen birisi olarak ben Veridyen'i öneriyorum.
Kendi sorumluluklarında olmayan sorunlarıda hallediyorlar. Başka firmada buna rastlamadım.
FreeWaLLe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
vet:.tek.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iki firmaylada çalıştım ikisinide kaliteli firmadır...
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Benden en guzel ve mantikli bir tavsiye simdi ne guzel kullanan kisilere host hakkinda soruyorsun ama sunu bilmemiz gerekir herkesin kullanmis oldugu site ayni olmaz cogu siteler cok cpu harcar cogu harcamaz ve derki su host sirketi iyi diyeride sitesi cpu harcadigi icin o host iyi degil der burada herkes haklidir siteni denemek icin 1 aylik ucret odeyerek satin al beyenmessen 1 aylik ucretin bosa gitmis olur. Ben herzaman oyle yapiyorum cogu hostingleri denedim ama siteme uygununu bulamadim birtek denemedigim guzelhost kaldi onuda deneme amacli birgun deneyecegim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Guzel kullanıyorum ben memnunum açıkcası güzelden sonra başka firma aramadım pek.Sınırsız hosting ve vps paketlerini kullandım memnun kaldım.Veridyenide çok duymuştum ancak şimdi bir dolaştım ve veridyen firmasında birşey ilgimi çekti, sınırsız web hosting paketine cpanel yada plesk diye alternatif sunmuşlar bence pleskinde cpanelden daha az kaynak tükettiği aşikar, bence veridyen bu açıdan bir denenebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şüphesiz Veridyen, Güzelhosting kötü diyemiyorum fakat daha kayıt olduğum gün sistemlerinde yaşanan hatadan dolayı şifremi sıfırlamak zorunda kaldım sistem beni tanımadı, gizli sorumu söylememe rağmen kimlik fotoğrafı istediler gönderdikten 2 gün sonra dönüş yapıldı o süre zarfında tesadüfen Veridyenle tanıştım ve iyi ki tanışmışım
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Veridyen, gerek hizmet kalitesi gerek desteğiyle çoğu firmadan daha iyidir.
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.