Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:D Auslogics BoostSpeed'ni içinde her şey mevcut, kayıt defteri onarma-temizleme-birleştirme dahil bir sürü faydalı araç var, bu bakımları ilk yapışından itibaren 1 hafta arayla sürekli yaparsan mükemmel bir hıza ulaşırsın,
p4 işlemcim olmasına rağmen bende de512 MB RAM var ancak makine uçuyor.
Fakat deneme sürümü hiçbir işine yaramaz, çünkü temziliğin t'sini yapmıyor, internette ve bende lisansı kırılmış versiyonu var, eğer bulamazsan ö.m ile mail adresini yollarsan mail'İne gönderebilirim.
Bu arada her kurulan yazılım kayıt defterinde yeni bir girdi demektir ve yazılım kaldırıldığı zaman %90 girdi kayıt defterinde kalır. Bu yüzden bu bakımları yapsan bile gereksiz her programı kurup kaldırma ;)
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@Batuhan boş bir vakitte msn'ni alıp bana göndermeni isteyeceğim,hazır ol :D
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Allah'tan oyun oynamıyorum da günaha girmiyorum.
Bir program kullanıyorum o da photoshop diğer herşey lay-lay-lom..
Auslogics BoostSpeed programını indirdim onu kullanacağım.
Ve dediğiniz gibi ccleaner'i her bilgisayarı kapatmadan önce kullanacağım.
Hepinize çok teşekkr.
Aynı zamanda Auslogics BoostSpeed bu program nasıl kullanılıyor? (çok soru soruyorum..)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar - Otomasyon
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PSD dosyalarının Photoshop tarafından açılmama sorununu CCLeaner programı ile halletmişsiniz ama; Bilgisayarıma sağ tık - Özellikler - Gelişmiş sekmesinden performans sekmesine tıklatın. Akabinde oradan da gelişmişe tık yapıp Bellek Kullanımı sekmesini Programlar olarak ayarlarsanız Ram (random access memory - değişken hafıza) programlara kaydırılır.
Bilgisayarınızı daha hızlı hale getirebilirsiniz. Bunun için Bilgisayarıma sağ tık - Özellikler - Gelişmiş sekmesinden performans sekmesine tıklatın. Görsel efektler sekmesi altından En iyi performans için ayarlayı tıklatın. Daha sonra tarayıcınızın toolbar olarak adlandırdığımız 3rdy programları kaldırın. Kullandığınız tarayıcıya bağlı olarak (örneğin ie'nin programlar sekmesi altında Internet Explorer, varsayılan tarayıcı olup olmadığını denetlesin seçeneğini kaldırarak ie'yi daha hızlı açabilirsiniz) çeşitli denetleme yazılımlarını deaktif edin.
Regedit ve msconfig yardımı ile bilgisayarınızın ilk açılış anındaki gereksiz programları disable (deaktif) edin.
Kullandığınız antivirüs bile bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olabilir. Bilgisayarınızın kaldırabileceği doğru antivirüsü seçtiğinizden emin olun.
Iyi forumlar. (Altıntı değildir.)
Bir toprağın suyu özlemesi gibi özledim seni...