-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Kardeşim, ne kadar kelime varsa o kadar farklı yerde blog aç demiyorum. 3 kelimen olduğu için böyle örnek verdim. 6 kelimen olsaydı yine ikişer olarak bölüp aç diye örnek verirdim. Wordpress.com - Tumblr.com ve Blogspot.com sitelerini kendine referans olarak seç ve ne kadar anahtar kelimen varsa değerlendir. Yukarıdaki verdiğim şema ve buna yakın şemalarda paravan blog yapmazsan bir faydasını görmezsin. 3-4 tane blog açıp 20-30 içerik eklemek paran blog işi değildir. Burada önemli olan, ana siteyi paravanlarla beslemekten çok, paravanları başka paravanlarla beslemektir.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
paravan blogun mantıgı istediğim kelime "son haber" paravan blogu sonhaber.blogspot.com diye oluşturup içerisine haber girmem gerekiyor dimi ? içerik aynı ? Linkleme nasıl oluyor. paravan bloga tanıtım yazısı gibimi ekliyoruz sitemizi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Nasıl başlaması gerektiği konusunda önemli bir ipucu vermiş oldum kendisine. İlgili tablodaki sistemi nasıl değerlendireceğini, ne tür yollar izleyeceğini, neleri yapması ya da yapmaması gerektiğini de anlatmayı istedim ama uzun sürer, üzgünüm.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merak ettim bu ağırlıktaki bir ağa tüm içerikleri özgün mü giriyorsunuz. Eğer bunları özgün giriyorsanız sizin başka bir iş yapmayıp sadece sitenizle ilgilenmeniz gerek. Allah yardımcınız olsun.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrenci ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Ben bu tabloyu kullanıyorum;
Kırmızı ve turuncu olan renklerdeki bloglarımı WordPress.com ile sarı ve yeşil olan renklerdeki bloglarımı Blogger.com ile açtım. Mavi olan renkteki bloglarımı da Tumblr.com ile açtım. Asıl sitemin etrafında bulunan 5 büyük baloncuktaki blogları da normal hosting ve domainler alarak oluşturdum. Ok işaretleri doğrultusunda birbirlerini besleyerek, ana sitemi destekledim. Tabi ki bu tablodan kusursuz bir verim almak istiyorsanız binlerce makalenizin olması ve en az 1 yıl sürenizin olması gerekir. Bu şartlarda devam ederseniz zirveye oturur ve orada çakılı kalırsınız ;)
Tebrik ederim hocam, zaten olması gerekende bu şekildeydi bence profesyonelce olmuş, buna birde kategorilere uygun paravanlar eklendimi tamamdır bence paravandan daha fazlası beklenmez herhalde.Bu arada yeri değil ama merak ettim uzun bir süre önce sizin forumda bir projeniz vardı başlıkta tartışmıştık ne oldu ona merak ettim tamda hatırlamıyorum neydi ama ön çalışmanız çok iyiydi.
Hiçbir başarı rastlantı değildir, rastlantıysa zaten başarı değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrenci ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sofu44 adlı üyeden alıntı
Hocam merak ettim bu ağırlıktaki bir ağa tüm içerikleri özgün mü giriyorsunuz. Eğer bunları özgün giriyorsanız sizin başka bir iş yapmayıp sadece sitenizle ilgilenmeniz gerek. Allah yardımcınız olsun.
Böyle bir çalışma zaten getirileri iyi olacak projeler için yapılır hocam.Bunun içinde emek gerekir.Tek kişi çok zor iş iyi bir ekip herzaman önemli.
Hiçbir başarı rastlantı değildir, rastlantıysa zaten başarı değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-