-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
one click installer varmış temada
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.omurolgunay.com
www.klbtasarim.com
www.hareketlikablotasiyici.com
Serenad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarımın satış fiyatı 59 dolar kurulumu için 150 TL isteniliyor.. Şakamı yapıyorsunuz. Dalgamı geçiyorsunuz..
Tasarımı satın almış durumdayım. ÜCRETSİZ olarak kurulumu için yardımcı olabilecek kimse varmıdır.
Teşekkürler..
freeart
Dijital Pazarlama Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
One Click tema. Ücret ödemek istemiyorsan, kurulumu ile ilgili dökümandan yardım alıp kurabilirsin.
www.acemiyim.com
Serenad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu ücret ödemek veya ödememek değil. Temanın kurulumu için 150 TL istenildi. Cüzzi bir rakam istenilse amenna ,
Yükleme konusunda deneyim sahibi değilim. bu nedenle yardım istiyorum.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sadece kurulum için o fiyatı istediğine emin misiniz? Eğer öyleyse ayıp etmiş. Ben a dan z ye site kurulumunu o fiyata yapıyorum. İçerisinde neredeyse herşey var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba,
"Tamamen kurup, tamamen türkçeleştirip, temel seo ayarlarını ve google web araç kayıtlarını yapıp teslim ederim. 150TL" Bu benim size yolladığım mesaj, görüldüğü üzre bende 150TL teklif ettim fakat bunu sadece kurulum için değil "Türkçeleştirme, Genel SEO, Web Araç Kayıtları, ile birlikte. Kimse kurulum için 150TL istemez, tek tuş kurulumsa ücretsiz yapılır zaten tabi insanına göre değişir. Her hangi bir yalnış anlaşılma olmasın diye eğer konunuzda benden bahsediyorsanız size yolladığım mesajdaki eklerin içeriği şu şekildedir;
Türkçeleştirme; Kelime sayısı 500-5.000 fark etmeksizin tamamen türkçeleştirilmesi.
Genel SEO: Tüm sayfa ve içeriklere özel anahtar kelime analizi yapılıp her sayfa ve içeriğe uygun başlık, açıklama, anahtar kelime ve her içeriğin içerik düzeneği düzeltilecekti "H1,H2,H3" gibi.
Web Araçları Kayıtları: Search console ve google analytics kayıtları açılıp, site için ve araçlar arası entegrasyon sağlanıp yetkilinin hızlı index alması ve trafiklerini anlık olarak izlemesi.