westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Ben epey bir süredir PHP hakkında eğitim setlerinden faydalandım. Hepsinin anlattığı unsurlar başlıca değişkenler, fonksiyonlar, döngüler, çerez ve oturumlar, sabitler, diziler vs.
Ve bu anlatılanların mantığını büyük ölçüde kavradım.
Ancak tüm bu bilgileri bir araya getiripte en ufak bir script bile yazamadım. Farz edelim ki ürün tanıtım scripti yazacağım, tüm bu bildiklerimin hangilerini hangi teknikte kullanacağım, yani bir scriptte olması gereken işlevleri gerçekleştirecek kodlamalar çoğunlukla bu saydığım başlıca unsurlardan ibaretse, hangi mantıkla yola çıkılacak, atıyorum bir mp3 scripti yazılacak, ilk başta oluşturulacak değişkene nasıl değerler atılacak, sabit ve döngüler niçin oluşturulacak, kısaca bir çok konuyu kavradım ama iş uygulama safhasına gelip bilgileri birleştirip bir ürün çıkarmaya gelince kalakaldım. Bu problemi sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama bir sorayım dedim tecrübeli kişilere...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence HTML CSS çalışın form buton yapmasını öğrenin header footer sidebar nedir bunlara bakın CSS ile nasıl arayüz tasarlanır öğrenin birde bakacaksınız ki tasarımlarınız berbat olacak bu defa Bootstrap öğrenin. Bu işlemler fazla zamanını almaz sonra PHP nin PDO kütüphanesini kullanarak MYSQL bağlantısını öğrenin. Yönetim paneli yapmayı panelden site arayüzüne bilgi girmeyi derken sökülür gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bitirimci sen soruyu anlamamışsın bence.
westlife aynı şey bende de var az çok :D Neyi nerde kullanacağım bi türlü çözemiyorum. Bu yazdıkça gelişecek gibi duruyor.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Github da yazılan class ları, temaları, sistemleri incelemenizi tavsiye ederim.
ve biraz algoritma çalışmalısınız.