lostyazilim
tr.link

Seojokes hakkında bilgisi olan

2 Mesajlar 573 Okunma
lstbozum
tr.link

swerty111 swerty111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 154 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
Selamlar, sitemi analtsic üzerinden kontrol ettiğimde seojokes üzerinden zaman zaman bir trafik aldığını görüyorum. Bugün ise detaylı bir kontrolda bulunduğum zaman şöyle bir grafik ile karşılaştım. Bu işlerken pek anlamıyorum ama botlarla siteme karşı anti seo işlemi uygulanıyor mu diye ikilem içerisinde kaldım. Sizin fikriniz nedir? Sitem Türkçe dilli ve Türk kullanıcılarına hitap eden bir site.

wmaraci
reklam

Suskun34 Suskun34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Unlu Mamüller
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 27 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Bu sitenin spam oldugu belirtiliyor.

Asagidaki adimlari uygulayarak engelleyebilirsiniz :)

Google Analytics'teki tüm seojokes.net yönlendirme trafiğini engellemek için kullanılabilir .

1. Google Analytics hesabınızı açın ve Yönetici sekmesine gidin> VIEW bölümünde sağ taraftaki Filtreleri tıklayın .

2. Yeni bir hariç tutma filtresi oluşturmak için + ADD FILTER düğmesine tıklayın.

3. Seojokes.net veya Filtre Adı olarak kolayca hatırlayabileceğiniz bir şey ekleyin .

4. Özel Filtre Türü'nü seçin .

5. Filtre Alanı'nda , listeden Kampanya Kaynağı seçeneğini bulun ve seçin . Gelen Filter Pattern metin kutusuna, eklemek seojokes.net ve mavi tıklayın kaydet web sayfasının altındaki düğmeye. Aynı filtreye birden fazla URL eklemek için | ile bir Filtre Modeli buna benzer şekilde yapabilirsiniz. Her bir URL arasında: Example.com | Örnek \ .com | seojokes.net

Kaynak : http://botcrawl.com/seojokes-net-referral-spam-google-analytics/
swerty111

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al