-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl bir başlık atayım bilemedim ama olayi anlatınca siz daha iyi anlarsınız :
Arkadaşlar ben mühendislik okuyan bir kardesiniz-abinizim.Babam okumuş insan. Üniversite mezunu ama esnaflık yapıyor . Benim sorunum şu arkadaşlar
Mühendislik malum kendinizi geliştirmeniz gereken bir şey , babama İngilizce kursu dedim iki etmedi yolladı Allah razı olsun her desteği verdi .
Akademik bir kariyer düşünüyorum derslerim iyi hem hocalarla aramın iyi olması için, hem de muhendislik üzerine akademik - iş dünyasından çevre edinmek için mühendislik üzerine bir topluluk actim bu sene faaliyetlere başlıyoruz.
Fakat problem şu babama yani aileme bunu diyemedim .. çünkü bunun siyasi veya boş iş olarak düşüneceklerine eminim . Bu işi aileme söylemeden yürütmem de maalesef çok zor .
Sizce ne yapmalıyım
Aileme bunu anlatmayı düşünüyorum güzel güzel açıklamayı
Ya olumsuz bir cevao verirlerse ?
Kendisi adına faydalı bir iş yaptığını düşünüp ailesinin bunun faydasız bir iş olduğunu düşünüp destek olmayan arkadaşlar beni daha iyi anlar..
Olumsuz bir tutumda ne yapmalıyım sizce ?
sineer
Web Hosting
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ben karşı çıkılacak bir durum göremedim ayrıca aileni tanımıyoruz neye nasıl tepki verirler bilemeyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben şirket kurdum hala haberleri yok :)) Bence iyi bir ekip ile yürütebilirsin her türlü çalışmayı. Tabii ki ailen ile aranda ki iletişimi bilemediğim için söyle ya da söyleme diyemiyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Iyide bu topluluk normal universte kulübü gibi birsey olacaksa senin çok onemli birseymis gibi bu toplulugu kurarsan maddi manevi kayba ugrayacakmis gibi konusman beni düşündürdu. Klasik grub işte kur haftada ayda bir etkinlik olur bilgi paylaşımı olur bu dersin bir parçası zaten bunu anlatman bile saçma geldi bana
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenc
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeş ailen o kadar yapmış etmiş. Bence aileni karşına alıp bi güzel tatlı tatlı konuş. Düşüncelerini paylaş. Duruma göre bi karara varırsınız .
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hayır duası önemli. Anne babayı yabana atmamak lazım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar yarın eğer babamın da keyfi yerinde olursa konuşacağım inşallah anlayışla karsilarlar durumu buraya yazarım 😊
Hepiniz çok sağolun