lostyazilim
tr.link

Sahibinden'i Bitirme Projesi

36 Mesajlar 8.587 Okunma
lstbozum
tr.link

cubbala cubbala WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Morinek Ajans Kurucu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar sahibinden.com'a ciddi ciddi rakip geliyor incelemenizi öneririm https://bit.ly/sahibimolurmusun

wmaraci
reklam

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
cubbala o domainle şaka olarak bile rakip olamazsınız :) evcil hayvan sitesi gibi

MultiAnaliz.com

cubbala cubbala WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Morinek Ajans Kurucu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Letgo ve Zingat gibi anlamsız domainler çok anlamlı dimi :) @Yeninesil44

gndz gndz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İş Geliştirme Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 69 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Onu bitireyim, bunu çökerteyim diye bir mantık ile bu yollara girilmez. Ayrıca hem Sahibinden i bitireceksin hem de "ben şirket açmak zorunda mıyım" diye soracaksın. Hukuki anlamda yasal sorumlulukları nasıl halletmeyi planlıyorsun? Vergileri, ödemeleri ? Mesela kurumsal üyelere fatura kesimleri vs.

Rekabet kurallarını ise hiç söylemiyorum bile. Bu düşünce ile bırak para kazanmayı, ömrün oradan alacağın rekabet cezalarını ödemekle geçer. Bir dava süreciyle bitirirler seni. Kurumsallaşmazsan bu dava haklı sebeplere dayanır.

Kısacası girişimcilik böyle bir şey değil. "Benim böyle bir projem var. Fayda ve gelir modeli şudur? Rakiplerim şunlardır? Pazar payı hedefim ulusal bazlı olarak şu, küresel anlamda ise şöyledir. Şu kadar yetkin çalışan/kurucu ile şu kadar sürede bir hedef belirlemiş durumdayım. Sermaye gücüm ve krizler karşısında hareketlerim şunlar olacak. Data olarak ciddi bir güce sahip olmayı hedefliyorum ve bunlar içinde şu hedeflere yönelik reklam ve markalaşma harcamaları düşünüyorum."

İşte bunlar konusunda çözümlerin var ise o zaman bu yola girersin. Yoksa yazık edersin. Şu anda Türkiye'de girişimlerin batma durumu tam bir facia, tam bir çöplük. Bunun temel nedeni de, bu bahsettiğim hususlarda yetersiz, bir o kadar donanımsız ve akıllı girişimcilikten uzak hareketler. Nacizane tavsiyelerim bunlar.

İş Geliştirme, Hukuk ve Danışmanlık
wmaraci
wmaraci

aykutvrl aykutvrl Üzgün Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 745
  • Beğeniler 334 / 194
  • Ticaret 1, (%100)
Aylık 30 milyondan fazla ziyaret edilen bir site. Kimin olsa aynı reklam poltikasını uygular.

SerdarCR SerdarCR SicParvisMagna Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İş Geliştirme Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1318
  • Beğeniler 101 / 251
  • Ticaret 24, (%100)
Adamların günlük geliri 100 bin TL üzerinden sen 1 senede 20 bin lira harcayarak sahibinden nasıl bitirmeyi düşünüyorsun bu değildir sanırım başka bir köyün olmalı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al