Selamlar, çirkef bir rakip sitem var. Bu aralar websiteme düzenli olarak yaklaşık yarım saatte bir botlar yollayıp duruyorlar. Yolladıkları botlar yurtdışından gözüküyor. Aynı anda siteye 10-15 civarı bot giriyor İngiltere İtalya Fransa Meksika vb. ülkelerce karışık aynı anda botlar girip duruyor. Bu botlar gelirken yönlendirme linki olarak 1 tane seojokes . net üzerinden bağlantı gözüküyordu. Bende google analytics üzerinden bu adresi engelledim fakat botlar gelmeye devam ediyor. Bu böyle gitmeye devam ederse sitemde hemen çıkma oranı inanılmaz dereede artacak ve bana zarar verecek.
Bir de şöyle bir durum var. Rakip sitenin benden çaldıkları bir konu var. Fakat googlede sıralama olarak benden gerideler. Bu botlar siteye girdiğinde mutlaka Türkiye'den birisi de google üzerinden rakip sitenin benden çalmış olduğu konuya girip çıkıyor.
Bu durum hakkında yapabileceğim hamleler için terübeli arkadaşlardan önerileri bekliyorum.
Edit: Şuandi resimde görüldüğü üzere sitemde olmayan ****o içerikli bir dizin varmış gibi siteme giriş yapan çok sayıda bot bulunuyor. Cpanelden bunları tek tek bulup engelliyorum ama gelmeye yenileri gelmeye devam ediyorlar.
Benim bu konuyla ilgili google'ye bildirmem gereken bir şey varmıdır?