Ücretli Moderatör ve Yönetici Arkadaşlar Diğerleri Gibi Rahat Çalışma Şekli Olacaktır.*
Ücretli Modların Çalışma Şekilleri
- Forumda En Az 5 Saat Online Olma Süresi Vardır.
- Günlük En Az 2 Yada 3 Konu Açma Zorunlulukları Vardır. Daha Fazla Açarlarsa Kendi Yararlarına Kazançları O Kadar Fazla Olur.
- Forumda Sadece Konu Açmakla Yükümlü Değildir Forum Kurallarına Uydurmak Forumda Eksik Olanlar ve Yanlış Açılan Konularıda Düzeltme Yetkisi Vardır.
- Ücretli Moderatörler 2 Gün Üst Üste Konu Açmadığı Taktirde Yetkisi Alınacaktır. Bu Maddeyi *İyi Okusunlar . Sonra Paramı Vermedi Ücret Vermiyor Diye Kirletmesinler Adımızı.
- Her Bölümün Kategorinin Farklı Kazanç Sistemi Vardır Örneğin Torrent Oyun İndir Bölümüne Konu Açarsanız Konu Başı 14 Kuruş *Kazanırsınız Haber Bölümüne Konu Açarsanız 5 Kuruş Kazanırsınız. *Bölümlere Göre Ne Kazanırız Diye Sorarsanız Konu Linki Burda Detayları Burdan Bakabilirsiniz . Tıklayınız.
- Ödemeler Her Ayın 11'inde Hesabınıza Yatıralacaktır. Ödemeler Sadece Banka Hesabına Olacaktır.
- Bana Şu Gün Yatırırmısınız Ben Su Gün İstiyorum Diyenlere Malesef İstemesinler 11 Hesabında Ne Kadar Kazanç Sağlamışsanız Zaten Bakiyenizde Göreceksiniz. Ödemeler Otomatik Olarak Ödenecektir Ayın 11 Ne Kadar Bakiyen Varsa Hesabına Aktarılacaktır.
- Şuan Ocak Ayına Kadar Ücretli Mod Çalışacaktır. Ocak Ayı Sonrası Belli Bir Süre Yoktur .
[SIZE=5][COLOR=#e74c3c]İlgili Konular [/COLOR][/SIZE]
Kazanç Sistemi - Kazanç Sisteminde Ücretlendirme Tarifesi - Ücretli Forum Ekibi Başvuruları