lostyazilim

5 Adımda Google Adsense Onaylatma

4 Mesajlar 1.001 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ismetasl ismetasl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek hiçbişi
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 38 / 63
  • Ticaret 77, (%99)
5 Adımda Google Adsense Onaylatma

Google Adsense Nedir:Google Adsense kısacası websitenizden google reklamları sayesinde para kazanma hizmetidir.

Sitenizi Adsense kaydolmak ya da red aldıysanız aşağıdaki adımları gözden geçiriniz.

1- İçerik Sayısı:

Adsense başvurmak için öncelikle sitenizde bir miktar konunuz olması gerekmektedir. Kesin olarak bir sayı söylemek mümkün değil 500 tane makaleniz olsun yine de alamayabilirsiniz önemli olan içerik sayısı değil içeriğin uzunluğu ve kalitesidir. Minimum 10 tane 300 400 kelimelik siteden adsense onayı alınabilir.

2- İçerik Kalitesi:

Adsense almak için en önemli etken içeriktir. İçerikleriniz kaliteli, özgün ve siteye giren kişi hemen çıkmıyorsa 10 tane içerik sizin için yeterlidir.

Adsense her türlü konulara izin vermiyor eğer aşağıdaki konularda makaleniz varsa adsense onayı alamazsınız.

• +18 İçerik

• Telif hakkı içerin yazı ve görseller

• Uyuşturucu, alkol ve türün içeren yazılar

• Hack, crack içeren yazılar

• Şiddet içerikli yazılar

• Silah ve patlayıcı madde içerikli yazılar

• Reklamlara tıklamaya teşvik eden yazılar

Not: Eğer sitenizde 50 60 özgün kaliteli içeriğiniz var ve hala alamıyorsanız konularınızdaki anahtar kelimelerin tıklanma ücretleri düşüktür. Bunun için Google den en çok kazandıran anahtar kelimeleri bulun ve biraz sitenizin makale olarak ekleyin. Örneğin “forex nedir nasıl kazanılır” anahtar kelimesinin tıklanma ücreti 09.12 $ sitenize 5 6 adet forex ile makale ekleyin adsense onayı alacaksınızdır tabi aşağıdaki söylediklerimi de yapmak zorundasınız. İnternetten en çok kazandıran kelimeleri bulun ve sitenize ekleyin çok rahat adsense alacaksınız. Eğer siteniz daha yoksa hemen 10 15 tane en çok kazandıran kelimelerden makaleler oluşturun adsense alacaksınız. Google düşük kelimelerle uğraşmak istemiyor 0,01 tıklanma ücreti olan anahtar kelimeli siteyi umursamıyor ve oldukça zor onaylıyor.

3- Hakkımda / İletişim / Gizlilik Politikası Sayfaları:

Adsense onayı almak için bu sayfalar olmazsa olmazlardır. Eğer bu sayfalar yoksa ve ya eksikse adsenseyi unutun çünkü Google bu sayfaları önemsiyor. Hakkımda sayfasında biraz sitenizden bahsederek kolayca oluşturabilirsiniz.

İletişim sayfası en önemli sayfadır ve Google mutlaka görmek istiyor. Teknikbilimler.net siteme adsense başvurduğumda reddedildim ve Google de biraz araştırma yaptıktan sonra bu sayfaların olmadığını gördüm ve ekledikten sonra hemen onaylandı. İletişim bölümüne site mail adreslerinizi ve sosyal medya iletişim adreslerinizi bırakmanız sizin için artı olacaktır.

Gizlilik Politikası sayfasında başka bir site nasıl yapmış diye bakıp ondan kopya çekebilirsiniz. Google bu sayfaya da çok önem veriyor. Ben kendi siteme eklemedim ama yinede onaylandı başka siteler çok önemli diye vurgulamışlar demek ki bi bildikleri vardır siz yine de ekleyin Google gizlilik politikası örneği yazın çıkıyor zaten

4 – Sitenizi Webmastertools a eklemelisiniz

5 – Sitenizi Google Analystic kullanmalısınız.

Adsense Başvurmadan Aşağıdaki Notları Gözden Geçiriniz.

* Adsense başvururken bilgilerinizi doğru giriniz ve adresiniz mutlaka doğru olmak zorundadır adresinize bir pin gelecek onu doğrulamanız gerekmektedir.

* Hit ne kadar önemli bilmiyorum ben bu siteye adsense alırken günlük hitim 20 30 du ama günlük hiti 600 olupta alamayan biliyorum

* Sitenizde başka firmaların reklamı varsa onları da kaldırın.

* Mümkünse Response Tema kullanın. Response Tema: Bilgisayar, tablet , telefona göre kendini otomatik ayarlayan temadır.

* Adsense katılmak için 18 yaşından büyük olmak zorundasınız.

* Adsense hesap onaylama işlemi 2 – 3 gün sürmektedir ve hemen mailinize aşağıdaki görsel gelir.

Kaynak ve ücretsiz destek için: https://teknikbilimler.net/google-adsense-onaylatma/

wmaraci
reklam

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek hiçbişi
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 38 / 63
  • Ticaret 77, (%99)
ücretsiz adsense destek için pm atınız

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek hiçbişi
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 38 / 63
  • Ticaret 77, (%99)
güncellenmiştir

btnaslan btnaslan Bilinen Hayatı Kodlayın Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WebMater, Seo, YouTuber
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 131 / 220
  • Ticaret 16, (%100)
Bunlar hepsi bilindik yöntemler

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al