-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vakit ayırıp bu şekilde motive ettiğiniz için çok sağ olun her yazdığınız benim için çok değerli iyi, kötü hepsini aklımın bir köşesine kazıyor, değerlendiriyor uygulamaya çalışıyor her açıdan gelişim sağlamaya çalışıyorum bu manada yazdığınız yorumun benim için değeri çok büyük tekrardan çok sağ olun.
gndz
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
startup türkiye gibi gruplarda paylaş. Girişim Port, Girişim Türkiye, giris.im, webrazzi gibi yerlere girişimini tanıtan kısa makaleler yazıp gönder ücretsiz destek olsunlar. Böylelikle Daha fazla kullanıcının tepkisini ölç. Geliştirmelerini devam ettir ve localden küresele geçmek için de ingilizce dil seçeneği koy. Uzun vadeli düşünerek hareket edersen daha iyi yerlere getirebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İş Geliştirme, Hukuk ve Danışmanlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destekler için çok sağ olun gerçek anlamda çok işime yaradı. Hepsini değerlendirip elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zekice düşünülmüş iş yapar bu sistem.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her birinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sizlerin fikirlerini her okudukça ufkum daha da açılıyor, her dediğinizi değerlendirip elimden geldiğince yapabildiklerimi uygulamaya çalışıyorum. Fikirleriniz benim için çok çok önemli çok sağ olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Vay bee, hakkaten ne güzel bir fikir ve üzerine kurulmuş bir site. Gerçekten de tebrik ederim. Yapılacak tek ama tek şey kıyaslanacak/karşılaştırılacak şeyler bulmak. Gerisi kolay...
Ciddi anlamda tebrik ederim. Son aylarda gördüğüm en farklı alandaki sitelerden en iyisi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum aynı zamanda tüm arkadaşlara destekleri için de tekrar tekrar teşekkür ediyorum.