lostyazilim

Seo eklentileri gerekli mi?

15 Mesajlar 2.055 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tyofen tyofen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek satis elemani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 52 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba

Kod bilgim olmadığı için maalesef sizin bilgilerinizi ihtiyacım var. Şuan kullandığımız bir opencart sitesi var ve eklentilerle boğmak istemediğimiz için seo eklentisi kurmadık sadece ilan açıklamalarını girerken ürün özelikleri dışında sanki blog sayfasına bilgi girer gibi kendi açıklarımızla bilgi girdik standart meta taglarını dolduruyoruz ve ayrıca seo uyumlu url yani opencartın kendi özelliğini kullanıyoruz. Bizimle beraber hemen hemen aynı ürünü satan siteler var ve çoğunu tanıyoruz. Bizim indexlememiz onlardan daha iyi olduğundan hangi eklentiyi kulandığımızı soruyorlar. Biri deadcow biri ise paladin seo kullanıyor. Sizce sebebi nedir? Acaba gerçekten bu seo eklentilerine gerek yok mu?

wmaraci
reklam

gaste gaste webibo.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** O**
  • Mesajlar 632
  • Beğeniler 114 / 346
  • Ticaret 4, (%100)
Bu konu tartışmaya açık bir konu. Benim görüşüme göre SEO eklentileri aslında pekte gerekli olmayan eklentiler. Bu konuda takip etmeye başladığım "http://seogle.org/wordpress-seo-eklentileri-faydali-mi-en-iyi-seo-eklentisi-hangisi/" makalesinden de esinlenerek SEO eklentilerin gereksiniminin olmadığı görüşündeyim.
tyofen

kişi bu mesajı beğendi.

Yok imza falan

DeepGloss DeepGloss Bir programcının notları Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 970
  • Beğeniler 485 / 236
  • Ticaret 42, (%100)
SEO eklentilerinin amacı SEO ayarlarınızı kolaylaştırmaktır. Tabi bu eklentileri yüklemeyip kod ve seo bilginize yönelik sitede optimize çalışmalar yaparsanız SEO eklentisi kullanan sitelere göre daha ön sırada olacaksınızdır.
tyofen

kişi bu mesajı beğendi.

dump3cz dump3cz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1750
  • Beğeniler 169 / 326
  • Ticaret 3, (%67)
Seo Kullanmak Şart!
tyofen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Siberdanismanlik Siberdanismanlik Google Adwords Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Google Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 227 / 228
  • Ticaret 48, (%100)
Eklentiler sizin işinizi hızlandırır bu yüzden kurmanız iyi olacaktır yok ben herşeyi yaparım kontrol altında diyorsanız kurmanıza gerek kesinlikle yoktur. Eklentiler oldukça güvenlidir önemli olan hangi eklentiyi kurduğunuz burada prof bir ürün kullanmanız sizi oldukça tatmin eder.
tyofen

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek satis elemani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 52 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

gaste adlı üyeden alıntı

Bu konu tartışmaya açık bir konu. Benim görüşüme göre SEO eklentileri aslında pekte gerekli olmayan eklentiler. Bu konuda takip etmeye başladığım "http://seogle.org/wordpress-seo-eklentileri-faydali-mi-en-iyi-seo-eklentisi-hangisi/" makalesinden de esinlenerek SEO eklentilerin gereksiniminin olmadığı görüşündeyim.

demek istediğim ürünleri ben ekliyorum siteye inanın meta ve açıklama kısımlarını eksiksiz dolduruyorum ama dikkat ettiğim nokta başka ilandan kopyala yapıştır bile yapsam kendim baya bir bilgi ekliyorum açıklama kısmına birde bu firmalar opencart seo da destek alan firmalar ozaman seo etiketi kullanmayan biz nasıl üst sıralarda oluyoruz.

gaste gaste webibo.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** O**
  • Mesajlar 632
  • Beğeniler 114 / 346
  • Ticaret 4, (%100)
Bende zaten SEO eklentisinin gereksiz olduğu görüşündeyim. Faydaları tabiki var ancak anahtar kelimelerin yükselmesine SEO eklenti yüklü olması gibi koşul zaten yok.
tyofen

kişi bu mesajı beğendi.

Yok imza falan

• Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek satis elemani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 52 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Şahsi fikrim acemi biri olarak bence ürünlerin açıklama kısmını düzgün doldurarak ve kopyala yapıştır yapmadığımız sürece seo eklentileri öyle çok bir katkı sağlayacağını zannetmiyorum

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Paladin Seo eklentisini kesinlikle kullanmayın. İleride çok problem yaratacaktır.

Seo eklentisi kullanmayı düşünürseniz, Complete Seo Package öneririm.
Özelliklerini incelediğinizde tüm özellikleri barındırdığını göreceksiniz.

Youtube üzerinde kısa bir tanıtım videosu mevcut bakabilirsiniz isterseniz.

• Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek satis elemani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 52 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
açık kaynak kodlu sistem diye hepimiz övünüyoruz sizce opencart yazılım ve geliştiricileri acaba bu seo eklentilerini yayınlayanlar kadar bilgi yada tecrübe sahibi değil mi? yada bu eklentileri gördüklerinden güncelleme de kendileri ekliyememiz mi? çünkü rakipleri çok magento, prestashop, woocommerce vb. hepsi birbirinden öteye gitme peşinde yada bu işin altında ticari birşeyler var acaba opencart bu eklentilerden komisyon mu kesiyor?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al