-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ebagcuvan direk 4 yıllıga kaydını yaptırırsan dgs ye falan beklemene gerek kalmaz direkt olarak uzar 2023 a kadar yaşın 29 olana kadar
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ebagcuvan LYS mi YGS dir o lys şartı yok ygs den barajı geçmen yeter kayıt yaptırmak için. Kayıt tarihleri
ikinci üniversite (aynı anda okumak için bu)
5 Eylül - 6 Ekim 2017
ösys yeni kayıt
(19 - 25 Eylül 2017)
kayıt yenileme
(26 Eylül - 6 Ekim 2017)
25 eylüle kadar zamanın var yazdığına göre yarın sabahtan direkt büroya git bana kalırsa aksatma.
aof.anadolu.edu.tr/kayit/
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ebagcuvan valla ben LYS ye girmeden sadece YGS ye girerek Yönetim bilişim sistemlerine kaydımı yaptırdım hepsi o dgs falan karıştırmadım şuandad 2.sınıfım :) direk 4 yıllığa sıfırdan kayıt yaptırdım başka türlü uzamıyordu çünkü bende mezun olduktan sonra kaydımı yaptırdım.bide 3-5 gün kala yaptım üç bucuk attım :D o derece :D bence sabah ilk işin o olsun direk git aöf burosuna herşeyi öğren sonra askerlik şubesine git tecil için bide üstüne para cezası ödeme benim gibi
zamanında gitmediğim için 450 TL falan ödedim ceza olarak
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Git kurtul. Ben 3 dersim varken bastım gittim askere uzun dönem olarak. Gerçekten beklemeye değmez. Korkulacakta birşey yok bilgin olsun. Bir daha olsun bir daha giderim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.