samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Oyun yasak ve herhangi bir sitesi aciktan yokmuş. Rus uzantısı bazı sitelerden oyun yoneticilerine ulaşarak link aliyormusuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyun şöyle. Bir ortamdan direk olarak bir sisteme bağlanıyorsun ve biri sana özel görevleri mesaj yoluyla iletiyor. Koluna balina çiz gönder, kafanı suya sok çek gönder, olduğun yerde çıplak foto çek gönder (okul iş vs.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
cafede calısıyorum
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla bende merak ettim bikac göreve bakıp cikicam benimde indirmem lazım.d
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
erenarsel adlı üyeden alıntı
Dediğin film sanırım Nerve. Oyunu bende öyle algıladım. Fakat filmde görevleri tamamlayınca para ödülü veriyordu. burada nasıl tam olarak bilmiyorum.
Yok Nerve değildi.Bu kızlar gecenin bi yarısı ormana falanda giriyorlardı.Öyle hatırlıyorum.Ama Nerve daha yakın sanırım oyuna.Benim dediğimin ucunda para yok.Kızlar birbirlerine kendilerini ispatlamaya çalışıyorlardı.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
200 250 kişi öldü bu oyun yüzünden tahminen en az daha 1k can alır. Dunyaya yayilmiş oyunu indiremiyorsunuz vk den özel whatsap gruplarindan yöneticiler link veriyor.
Bir tür öjeni gibi bir şey aslinda. Bu oyunu yapan hitler kafasinda biri salak insanlar biyolojik olarak elenmeli demiş. Yani kendini bir oyun için öldürüyorsan salaksin ve ölmeyi hak ediyorsun gibisinden. Oyunun yapimcisi hapiste 3 senelik ama. Yöneticiler disarda yonetmeye devam ediyor.
Lakin ne yazikki bu oyunu indirenler daha cocuk ne aklen ne fikren ne duygusal olarak gelismemiş olduklarindan kolayca her şeyi yapiyorlar.