-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birden fazla üyeliği olan için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum, bir zamanlar üyelikler, tanıtım konuları çok vardı :)
hyppia
Web - SEO - Reklam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
tüm sözlüklerde onlarca hesabı olan biriyim ve sözlük tanıtımı işlerini sadece algı yönetimi yaparken kullanıyorum.
siteadı.com olarak başlık açıp tanıtım gerçekleştirebiiyorsunuz ya da anahtar kelime veya kelimenize en yakın sözlük başlığına entry girerek yine link ekleyebiliyorsunuz. bu tanıtımlar artık abes olmaya başladı sözlüklerde.
bunların tamamı sözlükler tarafından illegal ve spam olarak değerlendiriliyor. bir yönetici bu durumu ihlal ettiğinizi görür ise hesabınız ceza alıyor ya da siliniyor.
ekşi sözlük ve uludağ sözlükte yönetici görmese dahi sözlük yazarı olan diğer kişiler hemen şikayetçi oluyorlar.
işin özü sözlük tanıtımı yapılabiliyor sıkıntı yok fakat kalıcı olmuyor. kalıcı olmayan bu değerli backlinkler siteniz için bazen zararlı da olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sürekli aktif ol düzgün entryler gir
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sözlük yönetimleri bazı illegal işlerin içinde.Bir yerde para var ise orada herşey olabilir. Geçtiğimiz günlerde biri geldi whatsapptan. Abi elimde 50 adet eksi sözlük hesabı var satıyorum dedi. Hangi bireyin eline 50 eksi sözlük hesabı nasıl geçebilir? Büyük siteler sözlük yönetimlerine parayı bastırıp reklamlarını rahatlıkla yaptırıyorlardır. Ayrıca normal bir yazarın reklam yapması için 100 enrty'de 1 defa link girmesi lazım ki o da alakalı konu ise. Değilse vay haline. Hemen şikayet edilir ve hesabı silinir.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ekşi sözlük hesabı satın alınacaktır. Elinde temiz saçma sapan entry girilmemiş hesabı olan varsa iletişime geçebilir.